onsdag 6 september 2006

Och så lite text också...

Ja, wow. Nu har jag lagt in de första bilderna från "The amazing jurney to Norrland". Och jag hade inspiration att skriva också, men nu när jag sitter här så undrar jag vart den tog vägen? Tror att det var tröttheten som tog den. Ja, så var det nog. Men några små ord borde jag kunna peta ner i alla fall.
Idag så har vi haft vår första riktiga "arbetsdag". Mött en pastor, ätit fin-fin lunch med den samme, sett en kyrka, ringt grupper, johanna har hackzat på datorn igen och bemästrat excel. Gjort scheman, lagt upp hela höstens resplaner, bokat in ungdomsmöten, you name it, we've done it! Och summan av kardemumman är: Skönt! Gott att få jobba lite.
Sen så har vi fått önskemål om att "Team blogga" också, för att vissa andra team gör det. Men vi får väl se. Av oss här uppe så är det nog bara jag som är en dator/ blogg person så? Men utöver allt annat vi har gjort idag så har jag faktiskt tesatat att snickra lite på en "Norrteamet blogg". Men den är inte speciellt vacker. Vi har inget photoshop här, så special effekterna lyser med sin frånvaro. Paint däremot, lyser med sin närvaro. Så har ni lust att se en halvfärdig, för tillfället ganska inehållslös blogg, ja då är norrteamet.blogspot sidan för er! Varför jag drog igång den är främst för mina teamkompisars skull. Personligen så kommer jag nog att fortsatt hålla mig till min egen, men de har ju ingen så I guess att den är för dem.
Men, men. Nu skall jag sova och Anna ska få datorn för att ringa till syster i staterna. Vi tog förresten en jääätte mysig promenad nu ikväll. Ner till Umeälven i månens sken. En alldeles underbar kväll att ta en promenad på! Men som sagt, hasta la vista!

Love, jo.

1 kommentar :

  1. Buhu! Jag kunde ju inte kommentera på eran Norrlandsblogg!! Fixa, fixa!

    SvaraRadera