lördag 23 september 2006

My very special day

Ja, nu till dagens kändisspaning. Vi var som på stan idag vi, en helt vanlig dag i soliga Umeå. När plötsligt, mitt ibland alla gråbleka Svenssons, en medelåldersman i knallgula streatchjeans uppenbarar sig. Och vem var det då, om inte allas vår Peter Siepen (som för övrigt garanterat skulle ta illa upp över att jag just kallat honom medelåldersman). Min första tanke var att, nu skulle min syster ha varit här! Hon är mycke mer "kändisfascinerad" än vad jag är. Ja, och eftersom så nu är fallet så tänkte jag att då kan jag väl ta en autograf åt henne, det skulle hon säkert tycka var kul. Så jag fann mig ett skrivdon samt lite papper, och tågade fram till Herr Siepen. Herr Siepen visade sig snart vara en mycket sympatisk man, och även en väldigt pratglad sådan. Och det är ju jag med, så vi pratade på där om lite allt möjligt. Han insisterade absolut på att jag skulle komma och hälsa på honom ikväll när han DJ'a på Teatercaféet och dansa. Nog för att jag tycker dansa är kul, men nja, jag tror nog jag passar för ikväll. Men vi kom fram till att ett annat gemensamt intresse var (förutom kostlära) foto. Herr Siepen tog fram sin digitalkamera och visade mig sina bilder. Och en del var riktigt grymma, andra borde det vara åldersgräns på, men han såg det nog som konst. Han hade även några papperskopior med sig som också var väldigt tjusiga. Men efter lite snick och snack, och nya övertalningsförsök att få mig till Teatercaféet, så kom mina "teampolare" också över för att hälsa. Therese förklarade för Peter att hon inte visste vem han var, eftersom hon var norsk, och Anna sa hej. Efter det så tog jag tillslut den gripande autografen, och fick även en tillägnad mig själv. Peter frågade om jag inte även ville ha en bild med oss, så visst, why not. Sen förklarade jag artigt att jag var tvungen att gå hem och äta, annars så skulle jag troligtvis svimma. Men innan vi gick så var jag även tvungen att ta ett kort med min mobilkamera på Peters häftiga "Union Jackskor". Sen så gick vi.
Och nu är vi hemma, och nu ska vi ha tjejkväll. Komplett med inpackning, ansiktsmask och kladdkaka. Så nu skall jag sluta att vara social med datorn och gå för att sprida lite kärlek inom teamet istället. Så, see you people! Och hoppas att inte Peter blir allt för besviken över att jag inte dyker upp.

Kärlek, er kändisreporter/ Johanna.

2 kommentarer :

  1. Tror nog att det var lite spännande för din också att snacka med kändisen!

    M.

    SvaraRadera