tisdag 12 september 2006

Mellanlandning

Ja, då va man i Uppsala igen då, efter åtta långa timmar i bilen det vill säga. Det är ganska långt till Ume faktiskt. Det känner man i sittmuskelaturen nu. Men det var kul! Vi hade en riktigt rolig och mysig resa upp, nej förlåt, neeer till Uppsala (Att jag aldrig lär mig). Vi stannade i den pittoreska staden Härnösand, som var otroligt mysig må jag säga. Aldrig varit där förut, men den var jätte fin! Kommer säkert in lite bilder som jag tog där på "Norrlandsbloggen" sen. Väldigt nice.
Där luncha vi i alla fall på ett jättemysigt fikställe. Och åt sedan vår medtagna lunch nere vid vattnet. Därefter fortsatte vår crazy resa neråt. Förutom att dela våra vittnesbörd och lite annat "tjejsnack" så tog vi massa roliga kort (Nähäää) och hann ändå med några andra små äventyr längs vägen. Jag älskar för övrigt att korsa Högakustenbron, det är alltid en upplevelse, eller nåt. Ett litet äventyr i äventyret så att säga.
Men, men. Nu ska jag hem till La familia för mat och gemenskap. Sover även där i natt. Och sova, det är något jag känner för nu, men först efter en lång promenad. Jag säger bara ännu en gång, åtta timmar i en bil! Och imorgon, ja då är det dags igen. Göteborg nästa...

Kärlek, jo

1 kommentar :

  1. åh justeja!nordic snart! välkommen välkommen :)
    /Johanna

    SvaraRadera