onsdag 27 september 2006

Liten syster

Ja, då var det ett faktum. Snart har alla en blogg. Vart är väl världen på väg? Det är som mobiltelefonen. Snart så föds man väl med en i handen. Uhh förresten, det där lät profetiskt läskigt. Men hm och harkel, nu kanske vi inte skall ta och överdriva här. Vad jag försöker säga är väl egentligen bara att nu har även min minsta syster skaffat sig en blogg. Om livet att vara lillasyster kanske? Nu väntar jag egentligen bara på att min kära mor skall skaffa sig en så kallad blogg. Hon om någon är väl egentligen familjens "undercover-bloggnörd" nummer ett. Så vi väntar med spänning. Snart så kommer den kanske, en blogg vid namn "mitt-liv-som-johannas-mor.blogspot.com" möjligtvis? Framtiden får utvisa.

jo.

1 kommentar :

  1. Det lär du nog få vänta på! Precis som du sa så är jag en "nörd"...alltså, en som inte kan tillräckligt för att ge sig på ämnet. Kallar mig för den riktiga datanörden( kan typ höger och vänsterklicka och några små saker till, kolla mail, svara på mail, men thats it!) Den nya bloggmedlemmen kan betydligt mer än mig!

    Men man ska egentligen aldrig säga aldrig, eller? I morgon kommer BoJohan och ska utbilda oss i DK så sen kan jag ju lite till ;)

    kram/ mor

    SvaraRadera