fredag 22 september 2006

Lek tajm!

Hej, hej! Vet ni? Jag kom på en jätterolig lek idag när jag satt för mig själv. (Varning, varning! Lång, tråkig och fullkomligt meingslös text kan följa!) En sån där typisk dum-kul grej som jag hittar på hela tiden, för de som inte visste det. Okey, så här går den till i alla fall. Ni vet filmen "Grease"? Jo men det gör ni. Okey, kan ni några av låttexterna också? Bra. Typ näst sista låten eller nåt, "You're the one that I want" innehåller en strof som går så här: "I've got chiiiills, they're multiplying, and I'm looosing control..." Kan ni sången, känner ni igen texten? (Josefine, min syster nickar nu ivrigt framför någon dataskärm, någon stans känner jag på mig.) Då, då kommer vi nu till själva leken. Och tilläggas bör, att känner ni er helt lost by now så kan ni lika gärna gå och ta en kopp kaffe eller nåt, för roligare än såhär blir det inte då. Men i annat fall så fortsätter vi. Okey, grejen är i alla fall den att nu skall du ta ordet "chills" i låten och byta ut mot valfri anatomisk kroppsdel (Är inte alla kroppsdelar anatomiska förresten?) Och sedan bara sjunga om sången... Harkel, harkel, exempel: " I've got aaarms, they're multiplying, and I'm looosing control..." Ha ha haaaa! Jättekul. Eller? Aja, om ni nu är jätte sura och tråkiga by the end of this day, så klandra inte mig för att inte ha försökt att muntra upp er. Det låg kärlek bakom försöket okey? Nu ska jag i alla fall gå och lära mina teamare sången. Så vi hörs. Chiao!

Kärlek, Jo.

2 kommentarer :

 1. Ha ha ha ha....du är ju bara för otroligt knasig du! Men tack för att du anstränger dig för att få världen lite gladare!

  Jag blev det iallafall!

  kram M.

  ps: Om det nu räknas när det är jag.

  SvaraRadera
 2. Det är klart att du räknas din knasboll!

  Älskar dig!/ Johanna

  SvaraRadera