fredag 1 september 2006

Hem... packa... Umeå!

Ja nu smäller det! På måndag så flyttar jag till Umeå. Kan ni tänka? Vem hade trott det för en vecka sen. Ja, inte jag i alla fall. Men nu bär det av! Och de ska bli så härligt! Jag har världens underbaraste teamkompisar. Ledaren Therese, grym på norsk husmanskost, och underbara världsasöta Anna från Allingsås. Tillsammans så bildar vi team norr. Med Norrland som arbetsfält och Umeå som bas. Därifrån så skall vi sedan hjälpa kristna ungdomar som har ett hjärta för sina skolkamrater, att nå ut med evangeliet till dem. Så att alla åtminstånde får en chans att höra att Jesus älskar dem, och sedan fatta ett eget beslut om dem vill tro det eller ej. Men det skall verkligen bli så härligt, och utmanande! Så be gärna för mig. Jag kommer att behöva det!
Men nu måste jag fara. Ska hem och packa, sedan på ungdomsmöte (om jag orkar) sen packa lite till och sen... Umeå! Wohohohoow! Helt sjukt. Jag har nog inte fattat det helt än själv. Det slår mig väl en kulen höstmorgon när jag vaknar upp i... ja i Umeå. Ha ha ha. Ja, ibland är livet bra roligt ska ni veta. Och spännande! Men som sagt, nu ska jag hem. Ska bli skönt de med just nu. Men ta hand om er, vi lär ju höras mer!

Kärlek från johanna.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar