lördag 9 september 2006

Freda natt alldeles för sent, lörda morgon alldeles för tidigt

Ja, se det vilket som. Klockan ligger i skrivandets stund runt "nån-stans-över-två-snåret" och vad gör jag uppe? Vet faktiskt inte. Alla de andra, ja eller båda de andra två sover redan sött sedan länge tillbaka. Själv så fastnade jag framför datorn med bild pysslande och har nu suttit uppe alldeles för länge. Men det är något med lugnet när man är helt ensam vaken på natten. Men dock inte försvarbart. Jag borde sova.
Utomhus så har det blåst upp ordentligt. Hörde precis hur något utanför blåste omkull med en duns och efterföljande skrammel. Kanske en cykel eller nåt. Men om till och med cyklarna börjar lägga sig så kanske jag ska fatta hinten. Jag är rätt trött. Kännde mig bara inte redo för sängen än. Ni vet, den där konstiga känslan av att vara trött, men inte sömnig? Kanske bara är jag som har den. Nu har jag den inte i alla fall. Nu är jag trött. Ja, och sömnig med för den delen. Så det mest logiska är nog att gå och lägga sig. Så det ska jag nu. Ja, god natt då. Sov så gott världen. Det skall i alla fall jag göra det som är kvar av denna freda natt, lörda morgon.

Sov gott/ jo.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar