fredag 22 september 2006

Fast ställningstagande

Hej igen! Ena inlägget så skriver jag att det inte blir så tajt mellan dem, sen så bara sprutar det på med inlägg. Är det typiskt mig eller vad? Men nu är det så i alla fall, och jag har ett äldre inlägg som jag har skrivit, som jag bara skulle vilja referera till. En "artikel" som jag skrev för ett tag sedan om Israel. Israel som jag hoppas att ni alla vet ligger mig otroligt varmt om hjärtat. Och just därför så vill jag inte heller att ni skall glömma att be för Israel. För frid över Israel, och för att kristi kropp i det landet, precis som i alla andra land skall växa till i antal och enhet, och bli starkare och starkare. Så om ni inte läst den, så gör gärna det. Och har ni något att säga om den, gott eller ont, så tveka inte att kommentera.

Kärlek, Johanna.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar