torsdag 7 september 2006

De är röda, de är små, de har blåa blommor på

Jag hittade ett par toksöta, något udda men röda vantar idag. Och trots min "shoppingfasta" så slog jag till. (Men jag har ju sagt att jag får köpa sådant som jag behöver, och kom igen, vantar i Norrland?) Så för det ringa priset 25 kronor blev de mina. Ville bara berätta, för lite dåligt samvete fick jag allt i alla fall. Men nu känns det mycke bättre! Vill ni se dem? Okey, ska försöka lägga upp en bild. Men inte nu. Nu ska jag börja sticka på den där halsduken som jag traditionsenligt stickar vart tredje år. Får se om den blir klar till 2008. Det vore ett rekord. Men skall jag vara ärlig så är det inte så mycket för att vara produktiv, som för att bara få pyssla lite. Så nu, mot stickorna och garnet innan det har hunnit bli 2009.

Love, jo.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar