fredag 4 augusti 2006

Väl talat

För dem som inte vet det så är jag lite småtokig i ordspråk. Korta välformulerade små satser som säger oss livets sanningar så väl. Det var därför som jag blev extra glad när jag hittade dem här små kylskåpsmagneterna med ordspråk dikterade på. Kanske egentligen något färgranna för min smak, men dem råkade även inehålla några av mina favoriter så jag kunde ändå inte motstå. Och så, för att dela min glädje så kommer dem här...

"Kärlek kanske inte får jorden att snurra, men jag måste erkänna att den gör resan värd besväret." Sean Connery

"Ett stycke guld som tappas kan återfinnas, men förlorad tid kan aldrig fås tillbaka." Kinesiskt ordspråk

"Skjut upp till i morgon bara det du kan tänka ha ogjort när du dör." Pablo Picasso

"Hemligheten med framgång är att göra vanliga saker ovanligt bra." John D. Rockefeller Jr.

"Att älska är att vara sårbar." C. S. Lewis

"Den verkliga upptäcksresan består inte i att söka nya vyer, utan att se med nya ögon." Marcel Proust

"Ingenting kan hålla ett gräl vid liv så mycket som två personer som inte vet vad de grälar om." O. A. Battista

1 kommentar :

  1. älskar när folk uppdaterar sina bloggs. blått blev det! blått är flott! bra ordspråk oxå. spänd på nya jobbet och vad det blev för plugg... bless, anna

    SvaraRadera