torsdag 3 augusti 2006

A lovely day

Solen skiner och jag, jag vaknar med tuppen ja, fast jag inte somna förrens...? Ja knappt alls känns det som. Mitt huvud ville inte stilla ner sig och låta mig få sova, bara planera och tänka massa tankar som efter nåra timmar var så flummiga att jag bara låg och garvade åt mig själv, trots att jag va så trött att jag bara ville sova. Sen så har jag har nog också testat att sova på alla möjliga sätt som min säng tillåter, även till hälften under den och såklart upp och ner. Tillslut var jag beredd på att be någon att bara slå något hårt i huvudet på mig, men det fanns ingen kvar att be, för alla andra sov. Men somna gjorde jag till slut, annars hade jag ju inte kunnat vakna med tuppen idag.
Men nu är jag pigg! Och tur är väl det, för jag har en del att göra idag. Är det inte konstigt...? Det kan gå ganska långa, lugna perioder. Sen så plötsligt så måste man göra allt nu på en gång. Det måste ha något att göra med att man omedvetet skjuter saker på morgondagen, och så plötsligt så betyder inte morgondagen dagen imorgon, utan dagens morgon? Om ni förstår vad jag menar. Men, men. Så nu har jag inte tid att sitta här, dags att pudra näsan.
Förresten så testade jag att gör min egen ansiktsmask i morse. Det var intressant. Jag slängde ner gurka, citron (med skalet på, viktigt!) lite salt och honung (rekomenderar ej att ni provsmakar, det gjorde jag, uhäää!) sen så är det bara att mixa med vad för tillhygge ni hittar, i mitt fall en eminent stavmixer av märket Braun som jag fick i flyttpresent sist jag flyttade. Och voila! Din alldeles egen ansiktsmask. Så nu återstår bara att se om denna gröna citronluktande blandning kommer att ge mig grönglänsande, eller bara glänsande hud. Tror kanske inte att det riktigt har så mycke effekt, men det är ju kul å testa i alla fall. Men som sagt, vidare mot nya vidder.

På återseende, jo.

4 kommentarer :

 1. Så, du bloggar fortfarande du! Jag håller just på att testa din ansiktsmask och jag måste säg att den gjorde mirakler med min hy! Fast jag tog lite för mycket citron i tror jag...

  SvaraRadera
 2. Ja det var alltså Melle som skrev det där.

  SvaraRadera
 3. Hoppsan! Då gäller det att veta vilka kemikalier som odlarna besprutar sina citroner med så man får rätt blandning ;)

  Är det inte så att allt som sprutas på dessa frukter under sin "uppväxt" hamnar i skalet?

  Nåväl, hoppas att det går bra.


  /Smygläsande farsan

  SvaraRadera
 4. har hört att de dära med hemmagjordaansiktsmasker inte ska funka så bra, men det beror väl på vilken hy det är på :) så hur är läget med dig bruden? inte varje dag man hör från dig skulle vara kul att ta en tjejkväll nu snart! love /atoossa

  SvaraRadera