söndag 27 augusti 2006

Litet inlägg från Ribbinge

Hej! Nu skriver jag här ifrån Ribbingebäck. Fatta! Jag är på väg att bli NG-teamare! Gud är så god! Jag är så glad och tacksam hela tiden. Jag är på rätt plats. Så gott och säga så. Vi tar det en gång till. Jag är på rätt plats! Och det är så härligt. Tror verkligen att ni ber för mig, för jag känner mig så välsignad. Så tack! Och tack Gud, som är så god! Hoppas att allt står väl till med er också. Ni som är i Uppsala får hålla ställningarna åt mig där hemma. Okey? Litar på det. Nu, sova. Så tills nästa gång, Gud välsigne er. På återseende.

Mycke kärlek, Jo.

2 kommentarer :

 1. Hej, lilla gumman!
  Tänk att du är där! Gud kommer alltid i rätt tid!

  Jer. 17:7-8

  M.

  SvaraRadera
 2. wow! så härligt! jag är övertygad om att du är på rätt plats! gud är god! (by the way är jag nu äntligen på bättringsvägen, efter tre långa veckor...) HERREN välsignar platsen där du sätter dina fötter!

  SvaraRadera