söndag 20 augusti 2006

I flyttartagen

Japp, i flyttartagen är jag i denna sena timme. Mitt i faktiskt. Men jag skall inte flytta så långt denna gång, kanske omkring hundra meter? Jag skall flytta "hemifrån" igen, efter att ha bott hemma under sommaren. Det är två år sen nu som jag flyttade hemifrån, och jag har redan hunnit med tre adresser, fyra, om man räknar med att jag bott här nu några månader. Detta blir alltså min femte adress på mindre än två år. Kan ni förstå att nästa gång jag flyttar (för detta boende är också relativt tillfälligt) så vill jag flytta för att stanna där ett tag. Svensk adressändring har hunnit bli mina tajtaste polare vid det här laget, och det är inte något positivt. Jag vill ha ett hem! Ett eget hem! Något som jag tror alla behöver. En plats där man känner sig hemma. En plats att kalla "Mitt hem". Men det kommer. Och så länge så håller jag ut. Lever på hoppet.
Men detta känns bra alltså, så missförstå mig inte. Och jag har en förmåga att anpassa mig till situationer så jag är övertygad om att detta blir jätte bra. Men ni kanske förstår vad jag menar ändå? Man blir trött av att flytta runt. Men en sak det är bra för, man lär sig vad man äger. Och, man har många tillfällen att sortera igenom sina saker och rensa ut onödigt tjafs. En mindre lyckad sak är däremot att man kan bli lite utspridd. Vart har jag nu min säng igen? Eller, hmm, har inte jag en sån tröja på någons vind någonstans? Ni fattar grejjen.
Men nu skall jag i alla fall flytta. Och en sak jag skulle vilja frambringa här bara innan jag avslutar för att flytta klart är: En enorm eloge till min lillasyster Jouline som har delat sitt lilla rum med mig denna sommar. Puss på dig! Du är underbar! Och även om vi har rykt ihop några gånger, vilket är näst intill omöjligt när man bor typ på varandra, så har du visat prov på enormt tålamod och överseende. Så tack! Tack för att du har upplåtit en plats i ditt lilla rum till mig. Love you! Och nu, let's get down to business. Jag har en flytt att flytta klart.

På återseende/ Super Johanna

3 kommentarer :

 1. Lycka till då! Och kom ihåg, allt löser sig...

  Love

  SvaraRadera
 2. alltså, du skriver så fort att jag knappt hänger med på allt som händer... men nu tror jag att jag är uppdaterad... dikt, humlebegravning, dans och flytt... kulturnatten ja... vi ska ju iväg och öva hela helgen i kolmården... skoj som bara den! erkänn att du blir avundsjuk!? :P

  SvaraRadera
 3. Fy vad det är tomt hemma!!!
  Jag saknar dig..Men vänta här är du ju, hehe..hemma bra men borta bäst!

  SvaraRadera