torsdag 10 augusti 2006

El Stockholmo igen

Ja, så bär det återigen av mot vårt fagra lands huvudstad. Och återigen för ett muskikaliskt evenemang, denna gång dock inte i form av en konsert, utan något så musikaliskt som en musikal. Mamma Mia! säger jag bara. Ska bli kul. Va lite mer än ett år sen ja såg den sist, så de blir kanon. Men hjälp! Måste verkligen jallah nu! Ska hinna lägga upp ett par byxor åt pappa också, eller först cykla å köpa tråd så att jag kan lägga upp byxor åt pappa. Den tog ju slut igår kväll (natt) och dem har jag lovat att fixa! Sen hem göra mig i ordning, och hinna med tåget klockan två. Och hur i all världen skall jag hinna det hade jag tänkt!? Såg just att klockan är tjugo i tolv! Men det löser sig säkert, säger vi (i sann tidsoptimistisk anda). För sen skall jag möta min vän i El Stockholmo klockan 15 för lite sushi, en promenad och sen i kväll vid 18, Mamma Mia på Cirkus. Wihii! Det här klarar ja. Och det ska bli jätte kul som sagt. Måste bara få ändan ur vagnen nu och sätta lite fart. Med andra ord, inge mera blogga! Så, jallah bye och puss.

jo.

1 kommentar :

  1. Vilket bra inlägg (det till oss alltså)!! Men vi vet inte hur vi får tag på dig för vi vet inte vad du har för nummer eller vart du jobbar nu för tiden...

    SvaraRadera