söndag 6 augusti 2006

Det blev en dag på stranden

Ja, viva la playa! Sol, bad och bok hela dan. Gäller att passa på nu, i morgon har jag sista semester dagen. Känns ändå skönt, jag är inte den som är den. Hösten blir fin den, och än är inte sommarn slut heller för den delen. Men hopplös "höstromantiker" som jag är (som man faktiskt kan läsa om i typ det första inlägget jag gjorde här.) så skämms jag nästan att säga att jag längtar till hösten. Den är alldeles för kort tycker jag. Den jobbigaste perioden är mellanperioden, den mellan höst och vinter, och sedan mellan vinter och vår. Den är som segast tycker jag. Men om allt händer som det ser ut just nu, så slipper jag kanske den sista perioden i alla fall, även detta år. Vi får se. Men vad är det nu jag pratar om. Solen skiner fortfarande, ute är himmelen förföriskt blå, och termometern visar sköna 30 grader trots att klockan börjar närma sig sex. Så vi ska inte gå händelserna i förväg. Utan carpe diem! Bok i hängmattan?

jo.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar