onsdag 9 augusti 2006

Denna dagen, ett liv

Ja så sitter man här igen, framför datorn med för tillfället inte mycke bättre för mig. Jag skulle ha jobbat idag, så jag åkte in till jobbet vid åtta snåret, men på grund av vårt avslut som Teliaåterförsäljare så fanns det just inget speciellt att göra. Lite utbildning på morgonen för det nya vi ska börja med. Men inge mer. Inte ens betald utbildning. Värdelöst.
Så istället så knatade jag bort till mor och far på deras jobb, på Andrés Måleri. Och där sitter jag nu. Har läst lite i Johnny Cash boken och lånat nån säng som dem hade här att vila på. Det var tokskönt. Jag slockna direkt och sov typ 20 minuter eller nåt. Sen vakna jag, och nu är alla på lunch, men jag var inte hungrig så jag satte mig här istället.
Ska nog försöka ta mig hem å packa. Jag ska ju flytta. Eller städa ur rummet som ja ska bo i kanske? Ja, så att jag kan flytta in. Men just nu orkar jag inte tänka på det. Har haft lite lågt om energi dem typ två senaste dagarna. Kan ju i och för sig ha å göra med att jag sovit någonstans runt 6 timmar sammanlagt sen i måndags. Minus dem 20 minuter som jag lyckades få till nu det vill säga.
Men annars då? Såg en film igår. Den ligger här brevid mig nu faktiskt. Tänkte ta en promenad bort till Liljehallen innan jag tar mig hemmåt och lämna igen den. "If Only" heter den, och var faktiskt ganska bra. Den hade några vettiga poänger och stundtals så trodde jag att den till och med skulle klara att ta sig upp på "topp-fem". Men så blev inte riktigt fallet. Men bra var den i alla fall. Som sagt, den hade några bra poänger. Sen så hörde jag en låt också som fastnade på min lilla hjärna. Dumma låt. Jag kommer inte ens ihåg vad den heter, den hade ett så långt namn. Håkan-kråkan va de som sjöng den i alla fall. Men är trött på att ha den på mitt huvud nu, så bort med dig.
Något mer? Nej, jag tror inte det. Det blev ett litet "dagboksinlägg" idag bara. Typ: "Kära dagbok, idag har jag...blaa, blabla, bla, blaa..." Jag skriver så vitt och brett om allt möjligt så jag borde dela in min blogg i kategorier. Typ, "Tankar" "Israel" och "Kläder" eller nåt sånt? Har sett att en del riktigt seriösa har det. Och då är ju frågan: Är jag riktigt seriös? Nja, kanske inte. Men ska man göra nåt så kan man väl lika gärna göra det bra. Tycker jag. Så vi får se, får jag en åtta dagars vecka någon gång så kanske jag ger det lite tid. Men nu, ciao. Så hörs vi när jag har nåt vettigt att säga.

Love, jo.

1 kommentar :

  1. Hej, sitter och väntar på jobbesked och har inget bättre för mig än att läsa din blogg...hehe. Kanske ska hyra den där filmen. Nej det är för tidigt.

    Vart ska du flytta? När fyller du år? Vi tänkte ge dig en laptop kanske. Vilka grymma bilder!!

    SvaraRadera