lördag 19 augusti 2006

Dans, dans, dans

En heldag av dansträning ligger nu framför mig. Svett, kordination och övning, övning och åter övning. Det skall bli jätte kul! Jag älskar verkligen att dansa. Folk får faktiskt tycka vad dem vill, jag tycker att det är jätte kul! Många extra träningar nu inför kulturnatten som kommer här i början av september. Men nu så är det bara att slänga sig på cykeln och trampa iväg. Det får bli min uppvärmning idag, jag skippa faktiskt pilatesen imorse, jag kommer garanterat att ta igen det under dagen.
Och en annan sak. Jag är så lycklig. (Okey, lycklig var kanske en överdrift, låt säga glad.) Jag har lyckats lokalisera min svarta korta trench som försvann under årets Europakonferens. Wihii! Trodde inte att jag skulle se den igen om jag ska va ärlig, och det ska man. Men nu finns den i alla fall i tryggt förvar hos Lisa på IKEA. Hämtar den idag. Men nog om det. Nu, till oändligheten och vidare!

Love, you, jo.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar