torsdag 6 juli 2006

Tillbaks på ruta ett

Bara en vecka kvar till semestern nu! Och jag längtar! Även om något annorlunda och märkligt hände med mitt arbetsliv idag. Jag är på en plats jag aldrig trodde jag skulle sätta min fot igen. Jag sitter just nu på jobbet, i butiken? Inte kontoret, butiken. Hmm, hur hände det?
Det var i alla fall här jag för cirka ett år sedan, i absolut leda och utråkning startade den här bloggen. Konstigt, å nu sitter jag här igen, ett år senare.
Jag har inte jobbat här på snart ett år, ändå känns det som om det var igår sist. Wow. Tiden går verkligen fort. På riktigt. Men allt här är sig likt. Precis. Dem nya butiker som öppnde här när jag slutade har stängt, och dem gamla hederliga finns kvar. Och kunderna då? Ja, dem lyser fortfarande med sin frånvaro. Visst, det har väl varit en handfull här idag, men ändå. Tur bara att inte jag är den samma. Eller samma är jag ju, samma Johanna, bara ett år äldre, vackrare och visare.
Men igår då! Mitt teoriprov gick ut! Typiskt. Jag som slet så med det. Men, men. Det är bara att ta nya tag. Funderar på att ta en såndär intensiv historia till hösten. Får se vart jag hamnar i höst bara? Svaret får jag under semestern, den 18 juli. Men jag är inte nervös. Jag vill bara veta så att man kan börja planera.
Och ikväll då? Jag känner för att hitta på nåt. Blev ju i och för sig precis bjuden på 6 års kalas jag. Party, party. Får se vad jag hittar på. Så hörde jag tossa sa att det gick en chick-flick ikväll? Ha ha, har blivit en hel del nu sånna nu, tjej filmer alltså. Senast såg jag "View from the Top" en riktig feel-good movie. Men det kan ju bli liiiiite för mycke efter ett tag. Även för mig.
Men nu kom min avlösare. Skiftet slut. Vart tog den här dagen vägen? Bara ut å njuta av vädret nu då så får vi se vart kvällen bär...

jo.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar