torsdag 13 juli 2006

Sommar


Fy va skönt! Igår så jobbade jag min sista dag före semestern, idag sitter jag här och packar, och imorgon så åker jag till mitt första stopp söderöver, Trosa. Fast först så tänkte jag göra en liten avstickare till Stockholm när jag ändå är på vägen, för att gå där och strosa innan jag åker vidare till Trosa.
Ska bli så skönt, verkligen. Att bara komma bort och få se lite andra vyer och människor för ett tag. Att få ha lite semester! Vi skall åka med hennes ungdomsgrupp till Nyköping också, så det ska bli kul för dem har jag aldrig träffat, mer än dem killarna som kom ner och hälsade på oss i Israel. Men sen har vi hela helgen planerad. Alltså inte schemalagd, bara en massa saker vi vill göra. Tror knappast vi hinner allt, för sen bär det vidare till Göteborg.
Och då ska jag äntligen få träffa Elin igen! De va ett tag sen nu, och jag har saknat min sambo. Sen så ska jag få se hennes Vrångö också, och det tycker jag skall bli så mysigt, som den skärgårsromantiker jag är. Dessutom så är Alette i Göteborg, så de blir en riktig liten "Israel reunion". Liseberg ska också hinnas med och då kanske Simon skulle komma, så då får ja träffa honom också. Liseberg är verkligen något jag velat göra länge, men det har aldrig blivit av bara. Jag är verkligen pancakes för nöjesfält med. mycke jag är såld på ja.
Men med dem milstolparna så ger jag mig iväg. Men min allra första anhalt är ändå Uppsala city och där lär jag nog bli en stund, har lite ärenden å så. Och så skall jag försöka hinna träffa Esther ikväll med, och tvätta, och så ville jag se Pirates 2 också. Hur skall jag hinna!? Men, men, en sak i taget. Kanske kan slänga in en tvätt, hämta Esther på min cykel, dra en Pirates och sen, leva livet....

love/ jo.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar