onsdag 19 juli 2006

Liten kortis bara...

Nu sitter jag vid datorn i Linns moster och morbrors hus, och bakom oss ligger tre underbara dagar på Vrångö. Det var så mysigt att träffa Elin igen, och Alette var också där, verkligen jättekul! Imorgon tänkte vi ströva lite i Haga området och bort mot Majorna för att sedan ta oss till morgondagens huvudattraktion... Liseberg! Ohlala, de ska bli kul! Där tänkte vi nog va mest hela kvällen, sen på freda morgon så åker jag hemmåt. Linn åker via Allingsås för att hälsa på sin mormor och kommer sen upp till mig igen på Söndag. Sen ni... då drar Europakonferensen igång, skall också bli härligt, men på ett annat sätt. Skall hjälpa till rätt mycke, har till och med lyckats boka in Linn på två pass med mig i Coffeshoppen (eller hur det nu stavas, är alldeles för trött nu) sen så skall jag va i talarmaten också, så de blir att göra där med. Men det är ju våran konferens, vårt ansvar! Nu är mitt ansvar att sova (typiskt Johanna slut) och sova skall jag! Så, Laila Tov och God natt! Love/ jo.

Ps. Idag lärde jag mig ett nytt alla barnen skämt... Så här går den: Alla barnen flög, utom Mark... Ds.

4 kommentarer :

 1. hej jo! du som är proffs på det här med att blogga och så... jag försöker ändra min bild på bloggen men den ändras bara i profilen... vet du hur jag ska göra...? bless!

  SvaraRadera
 2. Hej Anna! Klart ja ska hjälpa dig, proffs or not så att säga =) Så här är de. När du har sparat ändringarna du gjort på din profil så måste du spara blogg inställningarna med. (De gör du inne under "Change settings" på ditt "Dashboard". Change settings är det blåa kugghjulet. Klicka på de, sen så rullar du bara längst ner på den sidan och klickar på den oranga knappen "Save settings". När du har gjort det så står det längst upp "Settings Were Saved Successfully" och under det så är det en mörkblå knapp med texten "republish" klicka på den. När det sedan står "Your blog published successfully" får du stänga ner alla bloggsidor och öppna att fönster på nytt. Och då så borde biffen vara pannkaka! Skulle det inte va det så är det bara att du hör av dig igen, så ordnar det sig alltid ändå på nåt vis!

  bless/ jo.

  SvaraRadera
 3. thanx! nu funkade det... bra att ha ett hackerproffs att tillgå! Ses!!

  SvaraRadera
 4. hej lilla skruttan!
  Gott att se att du lever och frodas i herren jernet!
  Synd att det blev så kort träff senats jag var uppe men jag hoppas vi kan träffas igen någon gång!
  kommer upp till konferensen idag (torsdag) och stannar till lördag-söndag snåret nån gång.

  Kanske vi ses!
  hade ju vart guld!

  Men tills vidare!
  Var så välsignad!
  Vi hörs!!

  SvaraRadera