måndag 3 juli 2006

Hemma, igen.

Alltså...!

Är det bara jag eller försegår det något skumt här? Jag har aldrig varit sjuk så här länge, eller så här många gånger på så kort period förut? Förkylningen släppte för dryga veckan sen, efter två långa veckors snytande. Sen, igår så plötsligt försvann rösten. Bara försvann.
Inte så farligt i sig, kanske till och med till någon glädje för dem i min omgivning. Men jobbar man med att sitta i telefon hela dagarna och konsultera Telias företagskunder så är det väl inte direkt en hit, så att säga. Typiskt. Men en bonusdag i solen i all fall, om man nu får säga så utan att få dåligt samvete. Men vadå, man måste ju göra det bästa av situationen...

jo.

2 kommentarer :

  1. rackarns, krya på dig då!

    SvaraRadera
  2. Ja, jag ska! Fatta under hela tiden jag bodde i Israel så var jag kanske dålig en, max två dagar. Och så nu, när det är sommar och allt: Boom! Men, men...

    I'll be back, jo.

    SvaraRadera