lördag 15 juli 2006

BH och Trosa

Nej, detta är inte ett frosseri i underkläder, bara nästan. Nu är jag i alla fall i Trosa hos Linn och det är jätte mysigt! Alldeles för mysigt och för soligt för att sitta inne och blogga. Så det ska jag inte heller. Ville bara titta förbi och säga hej. Och jag hoppas att ni alla också har en underbar sommar, även utan mig. Fast jag förstår att det kan bli svårt, så ni har mitt medlidande. Så, det om Trosa.
Men BH då? Jo, det var bara så att jag tog ett lite längre byte i Stockholm för att springa runt en stund på stan. Jag hade lite små ärenden och så, och ett av dem var att hitta ett exemplar av ovannämnda plaggtyp. Vilket jag också gjorde, en helt underbar och inte alls dyr, så min lycka är nu total. Om någon nu bryr sig om mina underklädes köp så att säga, vilket jag har svårt att tro. Men det verkar ju å andra sidan inte ha stoppat mig från att skriva om något förut. Jag skriver på ja.
Vi har också bokat biljetter till imorgon, så se upp Göteborg here we come! Nu skall vi i alla fall sätta oss och äta frukost, ja eller klockan är ju visserligen 13:45 i skrivandets stund, så lunch? Men vi har inte sovit bort hela dan, tok heller! Bara inte ätit annat än äpplen än. Men ha det så fint nu, och försök att inte sakna mig för mycke, så ses vi!

God bless, jo.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar