tisdag 6 juni 2006

Under construction

Hallå. Skall inte skriva allt för långt idag, har redan suttit alldeles för länge. Men se, jag har lyckats ändra om så pass i html koden att jag har lyckats få till tre spalter och lite andra finesser. Värsta hackern, eller nåt =) Men varför jag haft tid över till sånt, är för att jag är sjuk. Ont i halsen och heees, och varm och trött och bläää... å ja vet inte varför? Kanske för ja gick hem från mötet i söndags å de regna eller, eh ja vet inte? Men hoppas ja mår bättre imorgon i alla fall. Har dans träning som ja inte vill missa, så ja ska kojjsa tidigt så får vi se. Men de verkar inte så troligt just nu att de blir dans imorgon, men konstigare saker har ju hänt.
Nu ska ja gå å se om ja kanske kan göra lite nytta för nån annan i stället, tvätten, disken eller nåt. Och kanske gå ut, bara en liten stund, för de är sååå tråkigt att bara va innne en hel gripande dag! Men men. Förresten får ni har överseende med hur bloggen ser ut just nu, ja e inte klar, kan ju alltid finslipa så, så vi får se. För nu får de va bra i alla fall. Skriver som en kratta gör jag med, men de är för att min varma skalle tittar i kors just nu, kanske går och lägger mig i stället? Vi får se...
Men på återseende, så hörs vi nån dag när ja förhoppningsvis e lite kulare, och lite piggare.

love, jo.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar