söndag 18 juni 2006

Solen skiner, jag är glad.

Ja, så ligger det till. Och just nu så har jag en massa nya dåliga ordvitsar på lager, men... jag vill inte berätta dem för er. No, no, no, en så fin människa är jag att jag besparar er det. Dels för att jag måste spara på dem lite så att jag kan använda dem vid behov, dels för att dem är på engelska. Eller okey, föresten så är dem kanske inte så roliga, fast det är väl i och för sig det som är vitsen med ordvitsar. Dem skall va lite torra och "vitsiga" sådär. Men till något annat nu, fort innan jag riskerar att dödar er med en av mina tråkiga ordvitsar på engelska. Jag har i alla fall fått tillbaka på skatten, wihiii! Okey, inte mycket men ändå, det känns. Så nu kanske jag kan börja på min "SakerJagVillKöpa" lista. Kanske den där greklands resan? Eller inte.
Sen så har jag sett den kritikerrosade filmen "Guds stad" idag också. Den var fruktansvärd på ett sätt, på många sätt faktiskt, och jag vet inte om jag skulle rekomendera den. Själv så hade jag blivit tipsad om att se den av två brazilianska killar jag jobbade tillsammans med i Israel, just för att den är en väckande, skrämmande verklighetsskildring av deras land. En annan, lite trevligare film jag såg var "Kapten Corellis mandolin". En "andravärldskigskärleksfilm" med Nicolas Cage och Penelope Cruz, som var helt okey. Eller, den var bra faktiskt, fin på något sätt. Men den utspelar sig i Grekland, och jag älskar Grekland, helt utan att ha varit där. Men jag ska dit, lätt! Vet bara inte exakt när?
Sen så har jag rå följt fotbolls VM också. Inte många matcher jag har missat faktiskt. Och idag tyckte jag att komentatorn (minns inte vem av dem) la en så skön komentar under USA-Italien matchen. Det var efter Italiens självmål, när De Rossi hade blivit utvisad som han uppspelt sa: "Nej, nu kan vad som helst hända! Vad kommer att hända härnäst? En helikopter, kommer och landar i mittcirkeln!"
Som tur var så landade det ingen helikopter i planens mittcirkel, däremot fick även USA två röda kort. Men nu ger jag mig själv rött kort för offside, eller kanske sideoff, cause I'm on the wrong side of twelve o'clock now. Med andra ord, det är sent, det är möte imorgon, så God bles, och god natt!

jo.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar