lördag 24 juni 2006

Sju sorters blommor, ett måste under kudden

2 kommentarer :

  1. hej jo. som vanligt blir jag glad av att läsa. frågan som återstår nu är bara: drömde du några vackra drömmar? om inte... glömde du hoppa över sju gärdesgårdar under tiden du plockade blommorna? Det kan i så fall vara där skon klämmer.. jag drömde drömmar, men om fel person, men det var nog för att jag inte hade några blommor alls... :)

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha, oj oj, är du helt säker på att du vill veta vad jag drömmde? Jag måste nog dock varna dig först att jag har mellansveriges knäppaste drömmar =) Det hade inte så värst mycke med kärlek å göra, mer med scenskräck faktiskt. Jag drömmde att jag plötsligt befann mig mitt på en scen under en pågående musikal, och allt jag visste var att när denna sången är slut, så är det min tur! Och problemet var det att jag inte ens visste vilken sång jag skulle sjunga. Men det gick okey. Sen så hör det väl också till saken att jag faktiskt stötte på en gutt i drömmen, men kärlek? Jag vet inte... Så, nästa år skall jag nog prova gärsgårdarna, för säkerhets skull.

    jo.

    SvaraRadera