onsdag 14 juni 2006

Pyssel Johanna

Tänk, ibland känns huvudet bara helt tomt och ibland svämmar det över av tankar, lite som idag. Jag har varit hemma och sjuk nu till och från i över en vecka i nån virusförkylning. Det är jobbigt, men lite får jag skylla mig själv. Jag har låtit det gå nio dagar nu utan att göra någonting som helst åt det. Visst okey, jag har käkat lite vitlöks-kapslar, men problemet är att varje kväll så tänker jag bara: Imorgon, imorgon är jag nog bra. Och så låter jag det gå en dag till, och en till, och en till. När vad jag borde göra är att bekänna den läkedom som jag har i Jesu namn. Så idag gjorde jag äntligen det, min segis.
Men nu har jag i alla fall bestämt mig för att försöka vara lite pysslig och fixa en del kläder som ligger på hög och väntar på min uppmärksamhet och omtanke. Speciellt flera par jeans där bara smågrejjer ska fixas egentligen, men som jag bara inte har kommit till skott med. Och så den där blusen som jag gillar, med ett hål i som jag köpte tokbilligt på rean. Det värsta är att jag tror att det var för typ ett år sen eller nåt, men nu skall den lagas och få knappar.
Det är kul att vara pysslig, och jag vill och hoppas att jag blir en sån där pysslig mamma en dag. En sån som har mycke tid åt att göra iordning i sitt hus, och fixa i trädgården och pyssla med kläder och så. Ja, en pysslig mamma helt enkelt, det ska jag bli en dag.
Sen så ringde Linn idag, och det gjorde mig jätte glad! Tyvärr så är jag förträffligt dålig på att komma till skott och bara ringa folk för att prata, och det är inte förträffligt alls egentligen. Men hon var i alla fall bättre på det än mig, och det gjorde mig jätte glad! Vi planerade lite småutflykter för i sommar och vår vrångö-semester i juli. Det skall bli så kul att få träffa Elin igen, och se hennes Vrångö. Jag saknar min samboo Elut-eskrutt-eplutt! Så det skall bli kul. Nu, over and out!

jo

KOMMENTERA

Skicka en kommentar