tisdag 27 juni 2006

korallrosa

Det är färgen för mig. Har plötsligt och mystiskt blivit fast i ett korallrosa träsk. Det började med mina naglar, som ni kan se. Men spred sig sedan till införskaffande av både ögonskugga och lätt tonat läppglans (Jucy tubes från Lancôm skall tilläggas, kan rekomendera starkt!) Men tro nu inte för den skull att jag blivit knäpp, eller fått solsting. För solen lyser med sin frånvaro, och jag är inte knäppare än jag brukar vara.
Jag satt bara på jobbet, i telefon med en långtråkig kund när jag tänkte: "Hmm, korallfärgade naglar kanske skulle vara fint?" Och efter att ha köpt ett litet lack och satt på det så konstaterade jag: Ja, det tyckte jag att det var också.
Så, hur kom det sig nu att jag började skriva om mina korallrosa naglar? Har verkligen inget intressantare hänt i mitt liv, eller i övriga världen med för den delen? Jo, massor. Hela tiden. Men det kommer ni ju förmodligen att höra om ändå om det är viktigt. Det är ju bara jag som vet att jag har målat mina naglar. Ja, eller så skrev jag det bara för att det var någon av dem här triviala småsakerna som gör mig en smula muntrare? Ja, så är det nog. Så ta en noga titt nu, kanske dem muntrar upp dig med.

jo.

1 kommentar :