söndag 4 juni 2006

Emanuel Ehlin den lilla rackaren...


...har totalt erövrat mig med sitt debut album "Kan jag leva" Har ni inte hört något från den, kontakta honom omedelbart för ett exemplar! Allenast 75 svenska kronor skall han ha för denna enormt sköna platta. (Okey, jag kan väl va rätt så lättköpt ibland) Men detta är VERKLIGEN bra! Speciellt låten "Baby" den kan jag lyssna på tills jag får skavsår i öronen! "Gunga tjejen" är också en klar hit, samt titelspåret "Kan jag leva" med Julia Alvgard. Men "Baby" är nog ändå min favorit. Lyssna även in extra nummret på slutet. Så Emanuel Ehlin, lägg det på minnet, men bara tillräckligt länge för att komma ihåg att köpa skivan, för sen kommer ni aldrig att glömma det namnet i alla fall. Klart den inte är ultimat mixad och så, och låtarna rätt korta, men det spelar faktiskt ingen roll i det här fallet, för känslan tar över.

Så, där blev jag tydligen musikrecensent också, men jag har ju många dolda talanger jag. Ja, jag förvånar till och med mig själv ibland.

Igår var för övrigt en mysig dag. Jag och min minsta lilla syster Jouline cyklade ner till Skarholmen på eftermiddagen med en liten picknick och matade änder och tittade på segelbåtar. Tänk att Uppsala är så vackert. Och därifrån vi bor är det bara 15-20 minuters cykelväg till denna havsvik med småbåtshamn och badplats. Men det är vägen dit som jag tycker så mycket om, längs fyrisån bland lummiga hagar och små mysiga stugbyar. Ja, sen är ju Skarholmen väldigt fint det med.

När vi kom hem så lyckades jag dra ihop hela familhen för en omgång Rapparkalja och glass, och det var ju kul, kanske mest med tanke på att jag vann. Men det tog sin lilla tid att köra en omgång så det var ju ett under att jag orkade upp till mötet imorse kan jag ju säga, men det gjorde jag. Och nu sitter jag här och drömmer mig bort till "Baby" och "Kan jag leva" så cirkeln är sluten, säcken är knuten och vi är tillbaka där vi börja vilket är ett bra ställe att avsluta på.

Så, lot's of love and lot's of blessing, jo.

5 kommentarer :

 1. hej hej =)
  Åh det låter verkligen som en mysig cykeltur du! Vart ligger Skarholmen då?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Sen när blev Ekoln ett hav eller skarholmen en havsvik? Är det inte så att det är kopplat till Mälaren via kanaler och att Mälaren inte räknas till havet. Nåväl, det är det trevliga med din lillasyster som räknas.

  Emanuel Eh... Ehh... Ähh!

  SvaraRadera
 3. äh, vem e tråkmånsen?

  SvaraRadera
 4. Efter att ha lyssnat så kan jag bara hålla med...en klart annorlunda skiva med humor och värme! I övrigt, geografiska petitesser finns det inget till övers för...du skriver jättebra!!!

  SvaraRadera
 5. ahhh, jag vet nog allt vem du var din surprutt!

  jo.

  SvaraRadera