måndag 26 juni 2006

Dagen efter midsommardagen

Igår var det en riktigt mysig dag. Åkte in till mötet på förmiddagen. Det var inte så mycke folk där att heja på, men Remi predikade och honom blir man ju glad bara av att se på, så de va en fin start på dagen. Härligt med möte.
Sen var det födelsedagskalas och fullt ös, på Näckrosgatan 1H för min nyaste kusin, ettåringen Isak. Hela släkten var samlad och det bjöds på god mat, mysigt sällskap och sen kubbspel på ängen. Även jordgubbstårta bjöds det på, och jag tog nog mer än en bit för mycket tror jag. Men jag bestämmde mig för att det är okey på midsommarkalas. Ja, så länge inte vågen tippar över den hemliga, osynliga gränsen det vill säga.
Efter det följde jag med hem till mina andra kusiner en stund, för att se på deras nyrenoverade vardagsrum. Mycke tjusigt vill jag lova. Dem har så bra stil min farbror och hans fru. Soffan var en gör snygg beige skinnsoffa från Mio. Sen så hade jag även lovat att stanna och se på diverse simkonster som mina tre ivriga kusiner utförde i deras lilla pool.
Efter det lilla besöket så blev ja hemskjutsad av min andra farbror (jag har tre) som även stannade för en omgång TP, eller Trivial pursuit som det egentligen heter. Det var väldigt kul även om han vann, stort. Jag tröstade mig själv med att jag so-pa-de baaanan med dem andra sist på Alphapet. Sen fikades det lite, och sen gick ja faktiskt å la mig. Men det var en sån där skön dag, en sån där dag som man bara behöver ibland när man haft några, inte så sköna. Så sen somnade jag sött, med ett leende på läpparna.

love, jo.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar