fredag 9 juni 2006

All you need is love

4 kommentarer :

 1. ooo. jag gillar verkligen din blogg.. blir glad av att surfa runt på den. blessings from upstairs!(dessutom blir jag sugen på att lära mig hacka...)

  SvaraRadera
 2. Johanna, vi vill se bilder från din student också! + vart tog bankett korten vägen?

  SvaraRadera
 3. Hallå, bilder från MIN student alltså, har jag förstått detta rätt? Och kort från min SYSTERS bankett? Nja, ja låt oss säga så här, Jag har faktiskt inga kort från min egen student i dagsläget, sorgligt men sant. Och från min systers bankett, då kan ni via länken "jossi" på min sida gå in på hennes, där har hon lagt ut eminenta bilder från sin bankett, klänning och allt!

  love, jo

  ps. ska se vad jag kan göra åt mina student-bilder, vore ju onekligen kul å ha. ds.

  SvaraRadera
 4. oj, här har det skrivits mycket sedan jag kollade senast... i ärlighetens namn har jag inte ens läst igenom allt... men ska försöka bättra mig på de inlägg som kommer... ;) och du, vad snygg du gjort layouten... har oxå fipplat lite med koderna, men ser att det finns mycket kvar man kan göra... så inspirerande... :) var har du lärt dig koder förresten? och formgivning? :P

  SvaraRadera