onsdag 31 maj 2006

studsmattan.

Nu har mina yngre syskons största önskan äntligen gått i uppfyllelse. Vi har blivit med studsmatta. Och det är ingen liten lagom studsmatta, nej, nej, den är enorm! Den är sjuk! Fyra meter nånting. Och efter att pappa hade byggt ihop den, stod vi bara där allihopa och tittade på den, detta stora svarta hål som nu slukade halva vår lilla trädgård.
Men nu var den köpt, och efter att ha betraktat detta vidunder klart så var det ingen tvekan... den var ett välkommet tillskott till familjen, och kanske främst till dess fysiska hälsa. För visst känner man av bara några minuters framfart på denna studsmatta och till och med jag, min goda kondition till trots, blev andfådd. Men då skall det i och för sig också tas i betraktelse att det var en väldigt energisk framfart från min sida, som man kanske kan ana en smula i bilderna.
Men, men, you can only write so much about a studsmatta. Det är trots allt min yngsta syster som jag tror den glädjer mest. Mig gladde det istället mest att min andra syster hade en jätte bra bankett igår. Och efter att ha sett bilderna måste jag helt opartiskt, eller inte ett dugg opartiskt faktiskt, tillägga att hon enligt min mening var finast, vackrast, ja fairest of them all. Och må då mycke väl vara så att det är för att hon är min syster men jag håller ändå fast vid det! Bilder på det kommer imorgon... Nu skall jag se den där filmen som jag suttit och halv kollat på över axeln hela tiden jag skrivit. Om ödet får bestämma, eller Only you eller nåt sånt, det spelar egentligen ingen större roll, jag är inne i en period just nu där jag slukar alla filmer som börjar på rom, och slutar på antiska. Så nu skall jag gå och se hur det går, hoppas det är en bra en, för det är egentligen lite väl sent för mig att sitta uppe å se en film. Och jag avskyr att bli besviken på en film som man suttit uppe för länge bara för att se slutet på. Har en "Borta med vinden" erfarenhet av det. Men nu, nog, nog... God bless and sleep tight!

Love, jo.

1 kommentar :

  1. hej johanna! gillar din blogg. snygga färger!! har du fixat och ordnat lite själv? såg tyvärr inte syrran din, men kan mycket väl tänka mig att hon var väldigt vacker!! bless!

    SvaraRadera