fredag 26 maj 2006

lite storken fika, lite kortspel och två systrar...

Hallå. Det enda som har med rubriken att göra i detta inlägg är just rubriken, och möjligtvis bilden på slutet då =)
För nu har jag suttit och fördrivit hela förmiddagen framför datorn, uj uj... Men internet kan ju va så kul ibland! Speciellt när man syr sin syters bankett klänning från morgon till kväll, då behöver man lite sinnes förströelse, och jag är inget TV-fan så de blir datorn för min del. Men jag har suttit och gjort en massa olika quiz för att se hur man ligger till på olika nivåer av sitt liv. Det var mycket intressant även om det är ganska så oseriöst ibland. Men en sida jag satt ett tag på var gagirl.com/quiz/quiz.html om kärlek och relationer, och hur mycket du kan läsa signaler å så vidare... Sen fanns det en där man la in sitt foto och den sa vilken kändis man likna, och den vet jag inte hur mycket jag litar på, ja blev cathrine zeta-jones som första... hmm? Nja ja vet inte ja, men kul var det! sen blev jag Romy Schneider, Michelle Pfeiffer och massa andra...
Nu vakna min syster hör jag, sådär lagom till luch halv två, vad ska man säga? Bara hon och jag hemma idag, ja eller mamma med, men hon sover hela dagen eftersom hon har jobbat och ska jobba i natt. Så nu får jag se om hon, min syster, är sugen på lite lunch kanske (eller frukost?) eller nåt...? Men hej så länge!

jo.

1 kommentar :