lördag 27 maj 2006

askungen och vårstädningen...

Voila! Nu har jag vårstädat och även målat om lite i mitt lilla bloggutrymme! Alla kan behöva en liten uppfräschning såhär på vårkanten efter en lång och mörk vinter. Annars då, vad har jag fördrivit min dag med? Inget speciellt, mest lagat mat och sytt på min kära systers kära bankettklänning, och det skall jag också fortsätta med nu ett tag till. Som askungen skall jag åter fatta nål och tråd, för att sedan arbetandes drömma mig bort. Bort... till en underbart vacker plats vid havet, där jag barfota kan gå längs vattenbrynet iförd en lång vit klänning. Blickandes bort mot horisonten, väntande, längtandes efter min prins... eller nåt sånt =)
Ja, jag kan ju börja med att fatta nål och tråd i alla fall, för här framför datorn får jag ju ingenting gjort. Å sen så kanske, kanske den där prinsen kommer nån gång i sinom tid, i rätt tid...

love jo.

3 kommentarer :

 1. Hur går det för sömmerskan? Klar med den där klänningen nu? Blev den fin? Finns det någon bild på den? Vore kul att se....

  SvaraRadera
 2. uj, uj...jo fin blir den, klar är den inte. Deadline imorgon kväll, bakett tisdag kväll, så vad gör jag här!?

  SvaraRadera
 3. eeeeelloooo!
  Ser man på! Jeg elskar detta med bloggar alltså. Man börjar nånstans och så finns det länkar i alla oändlighet vidare till andra bloggar. Slik ett bauta nät! I det här fallet hittade jeg i for sig in via Esthers blogg så veien var ju icke så lang. Tänkte bara säga hej! Jeg övar mig på svorska om du undrar :D

  SvaraRadera