fredag 5 maj 2006

10 shekel till...

...det var vad det fick kosta, mitt sista inlägg från det heliga landet, och från det dyraste internet café jag någonsin besökt, men så var det det enda som va öppet på shabbat också...
men ja, imorgon, då ni... då har jag min sista dag här, sen söndag, yom rishon, börjar den allt för snabbt annalkande resan till sverige. just nu är jag i eilat, på linns familjs hotell. ett väldigt typiskt, men fint charter hotell vid namn hotel nova, där vi skall sova dem två sista nätterna här, gratis =) innan det har vi bott på the shelter och ägnat det mesta av våra dagar åt att snorkla vid röda havets fantastiskt vackra korallrev. det är en helt otrolig upplevelse, och reven som är så vackra bara i sig, kryllar av dem mest fantastiska och vackra fisksorterna, det är verkligen som att simma i ett akvarium, och igår så hitta jag faktiskt nemo =)
men som sagt, imorgon, är det verkligen sista dagen, på riktigt...?
jag skall verkligen njuta, sen bär det av hemmåt, men det börjar faktiskt att kännas spännande nu att komma tillbaka, även om jag lovar att vardagen snabbt kommer att bli sig lik, så vet jag i alla fall att inte jag är det nå mer, att jag har förandrats. det är klar att man förandras hela tiden, hemma med, men att få växa i en annan miljö ett tag, där man inte är bunden till samma gamla rutiner och känslor är verkligen befriande!
sen så är det klart att jag fortfarande är samma jag =) men jag har fått lära känna mig själv på ett nytt sätt, ett annat sätt och på en annan plats. det har också betytt mycke för mig.
oj va voj! nu tickat även denna 10 sheklare ut, helt sjukt, tid går så fort ibland! men jag skall bara avsluta med att säga, att, även om denna resa och detta äventyr nu hastigt går mot sitt slut, så är livet ett ständigt äventyr för oss som lever med Gud, som jag önskar alla att lära känna. så nu när denna resa lider mot sitt slut, så kan jag säga, att det garanterat inte är den sista =)

shalom, and lot's and lot's of love, er jo.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar