torsdag 13 april 2006

tiden flyger...

hjalp, snart skall jag hem! vart har tiden tagit vagen?! har bara fem eller sex arbetsdagar kvar eller nat...? det ar helt knappt...! sen har jag visserligen typ tva veckors ledighet, men anda... jag far nastan panik, jag ar inte saker pa att jag vill hem an? tiden har gatt alldeles for fort... suck, men det ar underbart har och det ar val battre att aka hem nar det ar pa topp, en nar man har lessnat... kom forresten precis hem fran en fyradagars tripp till eilat igen. jag gillar verkligen eilat. det ar ingen fantastisk plats i sig, ganska turistigt, men varmt, avslappnat och fullt av skona manniskor. forsta natten, eller morgon sov vi faktiskt pa stranden, vi kom fram med bussen klockan fem pa morgonen sa vi, jag och elin, krop upp i varsin solstol i gryningen och somnade nagon timme till, tills vi vacktes av en lite kvinna som stadade strand baren dar vi sov. da hoppade vi ut i vara sovsackar pa en pir och sag soluppgangen, sa fint...sa fint...
jag vet by the way att jag inte skrivit sa tatt nu sista tiden, men ni maste ju fa tillfalle att sakna mig innan jag skall hem med, man maste ju va smart... =)
men se, oj oj oj, klockan ar over tolv, mamma fyller ju ar!!!!!!!!! GRATTIS!!!!!! alskade alskade mamma och ocksa formodligen min bloggs mest trogna lasare =) mommy, don't have a picture to put out, only the most worn out words in the world =) I LOVE YOU! efter Jesus har jag dig att tacka for sa gott som allt! dig och pappa, en nu ar det du som fyller ar =) alskade mamma =) vi far ringas, kanske imorgon? er ar det enda jag langtar hem efter... annars hade jag stannat, garanterat...
tillbaka bara en sekund till eilat sa var det underbara den har gangen, forutom att vakna i soluppgangen pa stranden, att besoka det kristna youth hostlet "the shelter" helt underbart vilket arbete de utfor dar! men jag far aterkomma mer om det sen... och garanterat aterkomma mer dit med, till att borja med i slutet av april, till att borja med ja =)...
nu skall jag nog sova, borjar bli trott sa har efter att ha jobbat fran klockan tva idag, da klockan nu ar tva pa natten, men ar ledig imorgon i alla fall, kanske far en svang till tel aviv, vi far se... sa, nu skall jag sova och min van phil fa tillbaka sin fina vita iBook G4... lamnar er nu med en sangtext som betytt mycke for mig, sa las den noga! =)

love you all! och grattis igen, alskade unerbara mamma! presenten far du nar jag kommer hem =) love...

jo.


I've heard it said that a man would climb a mountain
Just to be with the one he loves
How many times has he broken that promise
It has never been done.
I've never climbed the highest mountain
But I walked the hill of calvary

Just to be with you, I'd do anything
There's no price I would not pay
Just to be with you, I'd give anything
I would give my life away.

I've heard it said that a man would swim the ocean
Just to be with the one he loves
How may times has he broken that promise
It can never be done
I've never swam the deepest ocean
But I walked upon the raging sea

Just to be with you, I'd do anything
There's no price I would not pay
Just to be with you, I'd give anything
I would give my life away.

I know that you don't understand
the fullness of My love
How I died upon the cross for your sins
And I know that you don't realize
how much that I gave you
But I promise, I would do it all again.

Just to be with you, I've done everything
There's no price I did not pay
Just to be with you, I gave everything
Yes, I gave my life away.

1 kommentar :

  1. Tusen tack älskade dotter!
    Saknar dig så,(och dina inlägg)!!Du kan väl gå in på msn i dag ,så kan vi bestämma en tid som vi kan ringas....

    Puss och kram, MammaMette

    SvaraRadera