söndag 30 april 2006

kanske sista inlagget?

...i alla fall for nu. oj oj ojjjjjjj?! vad skall jag saga!? vad kanner jag!? jag vet inte!!!! paaaanik! ... ... nja okey inte riktigt men nastan! ahhhhhh! sa konstigt allt kanns, jag ar...? ja vad ar jag? kommer bara pa ett bra ord pa engelska och det ar anxious! jaaaag vill inte! jag vill! jag vill inte.... jag vill! hem assa... oh... ja blir helt slut, men hem bar det snart... sista dagen i jerusalem idag, innan det tva dagar tel aviv, tillbaka till den underbara miljon kring doda havet en dag, och sen mer jerusalem... men som sagt, sista dan yad hashmona, sista dan jerusalem... wow... traffade massa folk dar, mirjam soderberg, nabeel, en arabisk shop agare som tagit emot jesus nyss, har varit i hans butik manga ganger, aven haft lovsangs och bone kvall, och idag fick vi be med hans pappa abba ocksa, underbart! sen gick vi runt med nagra ibex tjejer, kommer sakna dem med saaaa mycke, kanske blir en tur till californien med snart =) bland annat alice copers dotter for dem som kan nagot om rock... efter det falafel, sen fika pa aroma med yochai och phil... ahhhh hur skall jag klara att lamna alla?! jesus hjalp mig...
lite kaos artat inlagg, men det ar lite kaos just nu, men bara lite... =) sen kom linns familj, dem har varit har sen 28 och kom till jerusalem idag, wow... tank att fa traffa sin famlilj? ahhhhhhh!!!! (litet kaos utbrott bara) sa dem titta runt har, sen tillbaka till hotellet. och nu sitter mark i receptionen och retas med mig, honom kommer jag med sakna, och efi, roni...ALLA! ja jesus, hjalp mig!
och mamma, pappa, jag skall maila er tider och sa, jag aker till eilat imorgon och ar dar tills jag aker hem, kl 16.00 pa sondag den 7 maj, kommer till arlanda 22.00 lokal, svensk tid... men som sagt nu, eilat! skall bli skont att fa varava ner lite med innan det bar helt hem... nu maste jag springa och packa, och ata skall jag inte glomma! forsoka att inte glomma.... oj oj ojjjj.... och elin, habibi, far skriva mer sen, men ja vadret har varit uuunderbart! ofir halsar hej da =)
nu wow, lite gora assa =) men fortsatt be for mig, love you alll!

johanna!

2 kommentarer :

  1. Hannis Pannis!
    Det ska bli skönt att du snart kommer hem igen! Det senaste inlägg förmedlar lite kaosstämning....förstår att det är jobbigt nu, för du ska bryta upp från de som du levt med de senaste månaderna, och fara hem till "vardagen" i Sverige igen. Det är så fint nu här hemma, vitsippor och blåsippor samsas om ytorna mellan tallarna i Sävjaskogen och jag kan vara ute med händerna i myllan och plantera nya härliga blommor i rabatterna. Vi ser också fram i mot lite sy-assistans till stundande studentbankett =D

    SvaraRadera
  2. I LOVE YOU, I LOVE YOU, I LOVE YOU,I love you, I LOVE YOU, I LOVE YOU,I love you, I LOVE YOU, I LOVE YOU,I love you, I LOVE YOU, I LOVE YOU,I love you, I LOVE YOU, I LOVE YOU,I love you, I LOVE YOU, I LOVE YOU,I love you, I LOVE YOU, I LOVE YOU,I love you, I LOVE YOU, I LOVE YOU,I love you, I LOVE YOU, I LOVE YOU......

    SvaraRadera