lördag 15 april 2006

frukost ute kanske?

oj va voj, som dem säger här...haha, vad skall man säga om livet denna gång då? som vanligt, tiden flyger! ...tycker jag jag tjatar om det hela tiden. jag tyckte nyss att jag lämnade ett mörkt snöslaskigt arlanda, snabbt krympandes under mig, för att landa i ett oväntat varmt tel aviv, och nu skall jag snart hem!? wow wow wow, men det har varit en underbar tid här verkligen! och för att vara helt ärlig så längtar jag väl inte riktigt hem än så där jätte mycke, men skall ändå bli skönt, de går från dag till dag, så det är ju tur att jag har ett tjugotal kvar, men ändå, det är inget...
igår hade jag en jätte härlig dag, 30 grader varmt, sol och mycke kul med vännerna, och då vill man ju inte hem?! men sen, när man ringer familjen, eller tänker på ett möte på LO, på vännerna hemma, då kan man längta, på samma gång som man man inte vill att drömmen här skall ta slut... det är en så välsignad tid! men då kan man ju samtidigt komma hem och vara till en välsignelse för andra... och det är ju dem vi lever för så...
sen finns det ju i och för sig inget som säger att man inte kan komma tillbaka heller... jag har lite planer å så, så få se hur Gud leder, för som ord 19:21 säger... Många planer har en man i sitt hjärta, men HERRENS råd skall bestå, så det blir till att se vad jag tar mig för, nu först har jag i alla fall sökt till sjuksköterske programmet i uppsala, stockholm, göteborg och hoppas på att komma in... sen vet jag att resten faller på plats, med jobb och boende och dylikt. så jag tycker att livet är rätt kul och spännande, varje dag är en chans att möta nya människor, se nya platser och komma närmare Gud, men också såklart för många fajter med sig själv. men dem har jag löfte om att vinna, så, så länge jag inte slåss i mig själv, mot mig själv, är det inget att slösa sin oro på, för jag vet att seger väntar...
så summan av kardemmuman idag är väl att... maten är god, Gud är godare, och, dagen väntar mig, så här vid nio tiden en vacker och varm vårmorgon i april... frukost ute kanske?

jo.

1 kommentar :

  1. Hej Pluttipluttan!
    Har du inte tänkt på att söka till Gävle, ( SSK utbildn.) ngn sa att man kan söka dit också... Ja det var bara en tanke.
    Annars..fortsatt glad påsk på dig!
    M.

    SvaraRadera