fredag 17 mars 2006

kortis, aterigen...


hej allihopa, har haft lite mycke for mig pa senaste, men allt star mycke val till kan jag lova! men jag skrev ett langt inlagg i forrgar eller nat, som ja dock inte publicerade, ja vet inte, kanske senare... de va inte om resan eller sa, mest tankar a lite djupare funderingar, men jag har faktiskt avsiktligt hallt mig ifran sadana inlagg med avsikten att ha nagot kvar av minnen fran resan sen nar jag kommer hem, istallet for att fylla in dagbok med vardagshandelser sa skriver jag mer av mina tankar och sa dar, i den... sen sa ar det ocksa for er, vilka ni nu ar, som laser den... nagra har skrivit komentarer, och det gor mig jatte glad! de ar sa kul att lasa nagot fran er som laser min blogg, sa tack alla, forstatt garna skriva!. dock vet jag inte riktigt hur jag skall svara alltid? de e ju inte som en chat, men jag forsoker =) annars kan ni ju alltid maila? ni har val min mail? annars e den johanna_mpj@hotmail.com... och da skall jag lova att jag svarar!
men nu innan jag skall tillbaka till house keeping, som jag borjat tycka riktigt braom, en kort sammanfattning av vecka...
efter det att vi komtillbaka fran ein gedi, doda havet (som jag skall lagga in bilder pa sa fort jag far till det) sa har jag jobbat till och med i forrgar. men det har inte bara varit jobb, vi har haft purimfest med, tva stycken faktiskt! en for volntarer och sa var jag med en svang pa ibex med. pa varan var jag zigenare och pa den andra fransk mode fotograf... de vill jag med lagga in bilder pa! linn va grymm med, hon va ishaxan fran narnia och elin kostym vagra (trak mans =P) men sen, i tisdags efetr jobbet, nar jag antligen fick min efterlangtade ledighet sa tog vi det faktiskt mest lugnt, solade, malade a sa, sen stada lite pa vart rum som faktiskt blivit riktigt mysigt! sen gick vi till arab byn brevid var, abu gosh och kopte lite mys fika, notter, iste a sa for alette skulle komma och sova over! vi blev dock lite sena men halvags hem sa korde en valbekant bil forbi oss, de var alette sa vi fick skjuts hem... sen akte vi in till stan och kollade pa purim festligheterna, de va, intressant... sen hem, sova och nasta dag, akte vi till yad vashem. va dar for tva ar sen, men det ar alltid speciellt (yad vashem ar forintelse museumet) sen sa hade dem byggt en jatte lik utbyggnad som strackte sig ut mot dalen, rymmandes ett helt nytt museum, valdigt fint, aven ette helt fantastiskt konstmuseum... ojoj, maste skynda pa nu, borjar snart! dar va jag i alla fall med elin, alette och andy (en jatte gokille fran sweitz, som for ovrgt var en valdigt het beduin fru pa purim =) sen efter ca 4 timmar pa yad vashem, som anda inte var nog, sa gick vi en liten promenad i var solnedgangen, sa fint, genom skogen ner bakom yad vashem till alette, 20 min darifran. dar fick vi risgrynsgrot av hennes mamma, inge mette, sa sot! sen fika vi lite till och sag sen greven av monte cristo. efter det satt vi och prata till 2 nanting pa alettes rum meddans elin sov. sen taxi hem. igar va jag och elin inne i stan bara, gick i affarer och tog det lungan! nu maaaaste jag tillbaka till jobbet, aja baja bulle, hon e seeen... vi hors!

er jo.

2 kommentarer :

  1. åh, äntligen ett nytt inlägg! Det blir visst glesare och glesare mellan gångerna...

    SvaraRadera
  2. åh,va roligt ni verkar ha det! så kul o läsa om allt ni gör!!:) men ang mail..mitt mail e nog rätt så avglömt antar jag :P stay blessed!! /johanna jo.

    SvaraRadera