söndag 5 mars 2006

God morgon!

annu en vacker var morgon pa yad hashmona! jag vet att det var ett tag sen jag skrev nu, och detta inlagg kommer inte bli sa langt det heller, ar i house keeping och har bara en kort rast... en spontan sadan =) egentligen ar jag starkt ofortjust i house keeping, men denna vecka har lotten fallit pa mig... dock forsov jag mig i morse, sannerligen var jag i en annan dimension nar vackarklockan ringde for jag har inte ens ett minne av det... men det var lugnt for det var nat strul med schemat sa de va ingen som egentligen visste att jag skulle va dar, men det ar sa lugnt som det alltid ar sa...ja...
igar var en mysig dag, elin och jag motte alette vid christ church i gamla stan och shoppade lite, for att sen ta en taxi hem till henne och ha var sedan en tid tillbaka planerade "pride and prejudice kvall" med orginalet, fem timmars varianten. sa vi bunkrade upp med pizza och mys och satte igang... och jag kan ju bara saga att det var tur for elisabeth bennet att hon gifter sig med mr darcy i slutet, annars hade jag gjort det... =)
dagen innan det, torsdag sa tog jag och elin bussen till tel aviv for att strosa lite, fa lite mmiljoombyte och ja, nat sant... de va jatte mysigt! vi hitta ett jatte bra kebab/falafel stalle pa georg street och gick en rejal promenad runt stan for att sen ta en taxi hem.
men denna vecka har vart handelserik pa flera satt, fler an bara trevliga. i mandags strax efter att jag slutat jobbet och hade gatt ner till mitt rum for att ta en dusch sa kommer falkner springande och jag hor honom utanfor dorren flasa och leta efter rum nummer fem, sa jag oppnar eftersom det ar varat rum. allt han sager ar: linn har skart sig har och har, och drar med fingret over handen och pulsadern pa sina armar. hon ar dar uppe fortsatter han... jag springer forbi honom, ut genom dorren och upp for backen, ser mario pa vagen som borjar springa efter mig. vi kommer upp samtidigt till handfaten utanfor dining room och ser linn ligga pa golvet med foterna hogt. allt hade tack och lov gatt bra, valdigt bra under omstandigheterna. det som hade hant var att linn hade tappat en stor glas skal i disken och ramlat med handerna mot den, men saret pa handleden var ej sa djupt, dock brett, och pa andra handen hade hon nastan skar av fingertoppen, och vi vet fortfarande inte om den kommer att laka tillbaka. men hursomhelst hade hon svimmat och forlorat en del blod sa jag hon behovde komma till akuten, och hon ville ha mig med. sa jag sprang till hennes rum och hamtade hennes vaska med id och reseforsakring, sen till receptionen for att hamta pass och sedan slangde jag ihop en liten matsack at oss. det var samma sjukvardare, turiel en moshav member, som var med nu som nar jag svimma i dining, sa han sa pa skamt att han hoppas att han inte skall behova traffa alla svenska tjejer sa har... men vi akte i alla fall till akuten, och linn var stabil och hade inte speciellt ont, hon var bara svag och lite borta. men allt gick jatte bra, vi behovde inte vanta alls lange pa akuten och jag folde med henne in for att sy och fa stelkrams spruta. det var sa intressant forrsten, och fick mig att langta annu mer till att fa borja plugga, ska bli sa spannande... men vid det har laget madde hon ganska bra och bad mig ta fram kameran, sa ja, vi forevigade det har med... klockan 2 nagonstans var jag val hemma, sen var det bara upp och jobba igen nasta dag. linn ar dock sjukskriven fem dagar, sen far hon borja med litte lattare arbeten som inte kraver sa mycke fysisk anstrangning...
men nu, nu skall jag ge lite fysisk anstrangning =) in den house keeping... men sa langa...

shalom och ma gud bevara dig!

jo.

1 kommentar :

  1. skriv mer! Snart! Tittar in ofta på din blogg och inget nytt på ett tag...det där med Linn hade du berättat tidigare. Annars då =)

    Kram M.

    SvaraRadera