lördag 18 mars 2006

boker tov!

hej alla mina fina lasare! =) nu sitter jag har igen... hade en utomordentligt skon dag i house keeping igar, helt underbar! och, sag fram emot annu en idag, men tji fick jag =P for det behovdes personal i dining room och dem hade nog insett att det inte var sa mycke att gora i house keeping denna helg forutom att ata den house keeping choklad man lagger pa rummet... =) a lite "knack, knack, knack: house keeping!" byta handukar och tomma papperskorgar, men som sagt vaaaldigt lugnt inga som flytta ut eller sa... men idag blir det inge house keeping, utan dining room. men det ar ocksa kul, ja gillar det, kan bara va lite val balagan ibland, men shabbath brukar va lugn...

men nu skulle jag bara vilja skriva ner nagra tack som ligger pa mitt lilla hjarta, for nagra saker som jag ar tacksam for...
jag skulle vilja tacka ulle och bengt for pengarna ni satte in! tack sa jatte mycke, dem var verkligen valbehovda kan jag lova!!! tusen tack!!! och tack for allt annat med, alla boner och ja, allt... sen tack mamma och pappa med for allt ni hjalper mig med hemma som jag inte kan gora sjalv harifran och sa, och all uppmuntran och aven formaning! allt tas emot med tacksamt hjarta! och era inlagg och mail betyder allt skall ni veta! och tack mina underbara syskon!!! alskade josefine, alskade jonathan och alskade jouline!!! era mail varmer mitt hjarta som ingen annans! (sorry alla andra men det ar sant =) sen tack mormor och morfar med!!! tack for pengarna, tack for inlaggen och tack for bonerna! jag vet att dem hjalper!!! jag kanner mig alltid trygg, for jag vet att jag ar under standig uppsikt av min chefen, han dar ovan =)
sen tack farmor, ahh, det ar sa mycke att tacka dig for... vart skall jag borja? du har satt sa mycke in i mitt liv, och bidragit med sa mycke av det goda som finns i den person jag ar idag! och det ar mer an vad jag kan saga tack for! sen sa tack for pengarna fran dig med och dina standigt trofasta boner, min bon ar bara att du skall fa skorda all gott av det du sar ut! love you!
sen tack simon for brevet, det var jatte kul att fa, verkligen! och for den fina bilden dari! hade du gjort den? och tack alla andra vanner for era mail med! det betyder sa mycke skall ni veta, jag alskar er sa otroligt mycke!!! for kompisar kan man ha manga, och aven sadana som man for en tid kallar vanner, men vanner, riktiga vanner, sadana som inte glommer an, och du inte dem, dem ar en sann valsignelse och nad fran Gud! och jag tackar verkligen Gud for er, och era sma mail och halsningar som alltid kommer i ratt tid! ma Gud valsigna er for dem, ni vet inte hur mycke det kan betyda nar man behover dem som mest!

sa tack! tack sa jatte mycke, tack for att ni finns dar, och ocksa tack till vanner som av nagon anlednig har lamnat efter vagen, men andock betytt mycke for mig! och vem forutom Gud vet vart vagen bar? vagar skiljs vagar korsas och vem vet vad som kommer runt nasta kron...? for livet ar ett aventyr, en gava, och inte ett speciellt hogt pris att betala for evigheten...

toda

4 kommentarer :

 1. Hello girl!
  Var köpte du ditt telefonkort till utlandet ngn stans? Så jag vet var jag ska gå och köpa ett...
  kram M.

  SvaraRadera
 2. pa den lilla tobaks affaren mitt emot olssons tyger i stan, brevid handelsbanken, mentyp alla sma narlivsbutiker har dem, sakert savja hornet med... love, and hugz

  jo.

  SvaraRadera
 3. Har köpt telefonkort. Väntar nu bara på att du säger en tid vi kan ringa på...Vill du prata med oss alla så är lördag bäst för då är alla hemma, annars är din kära mor hemma tordag, ska jobba natt men kan nås när jag vaknat..och förstås de andra (utom Jossi, som ska på teater) ,på kvällen.

  SvaraRadera
 4. Kolla mailen och kolla bankkontot=)

  SvaraRadera