tisdag 28 mars 2006

bekänna färg...7 kommentarer :

 1. Är det purim? Synd att bilderna var så små...

  SvaraRadera
 2. Hej Johanna!!
  Så glad att jag fann din blogg(tack vare slaim)
  så att jag kan följa med livet i Isrel som snart kommer att bli mitt också =)
  här är det kallt o regnit men det är iaf bättre än snö ;) saknar Israel så mycket!! du njuter va ;) kollar varje dag vad ni har för väder i jerusalem... om du träffar alette o ine snart får du gärna hälsa.. stora kramar!! pauline (i göteborg)

  SvaraRadera
 3. purim? haha, vem skrev det!?

  SvaraRadera
 4. pauline! hej vad roligt! jo vi har det fint, och vadret har bara blivit battre och battre, aven om det vart lite kallt precis just nu. men israel skrev du? skall du komma hit igen, och det lat som du mena for en langre period? spannande... men bless you i alla fall, sa hors och ses vi!

  jo.

  SvaraRadera
 5. Det var din okunniga m....; )som tydligen gjorde bort sig=(

  SvaraRadera
 6. men mamma, jag alskar dig anda, jatte mycke!!!!! =)

  din hannis

  SvaraRadera
 7. Hej!! Ja jag kommer ju i september för att gå bibelskolan i Jerusalem.. Men då har ju du kommit hem. Så nu försöker jag leta boende så mycket jag kan.. Om du får reda på nåt intressant får du jätte gärna höra av dig!!
  pauline.carlson@hotmail.com
  Antar att man inte vill åka från Israel.. men annars kan man ju inte komma tillbaka ;)
  Har du några råd till en blivande israel-bo så är du väldigt välkommen :)
  Nu ska jag snart gå och jobba.. måste ju tjäna ihop alla pengarna med :P
  kärlek, Pauline

  SvaraRadera