fredag 3 februari 2006

sabbath again...

har det verkligen redan hunnit bli sabbath igen? tiden bara flyger i vag! men samtidigt som det kanns som att jag nyss kom hit, sa kanns det som om jag har varit har, nja inte en evighet men nara. det gick sa fort att komma in i livet har och nu kanns den dar snoiga vinter morgonen, nar jag pussade och kramade min familj farval, sa langt borta... som en drom nar man vaknar, typ sa kanns den...
men voila! nu har jag i alla fall antligen tagit mig i kragen och lagt upp lite bilder, en del flum kanske men de mesta kan sakert va lite kul a se, jag fick dock inte till det som jag ville, med texten a sa, men beskrivningen ar hogst upp och sen kommer bilderna i tur ordning, och vet ni... de finns en trea och aven eventuellt en fyra pa gang ocksa... haha... men de far bli nan annan gang de... kanske snart...
i alla fall, har har det askat och stort os regnat (ska va stört ös regnat, men ja orkar inte sitta och trycka [ctr. C] pa ett ö och sen [ctr. V] för att klippa in det hela tiden, ni far anvanda fantasin i stallet) forresten skall ni va glada for i hebreiskan skriver man inte ut vokalerna alls... ja har i alla fall dem flesta =) men som sagt varsta blixtarna igar, helt otroligt! jag stod ute pa planen framfor dining room och kollade ut over slatten, a sa plotsligt kommer en jatte blixt rakt over huvudet pa mig och tvars over hela himlen! den var ganska nara kan vi ju saga, ljudet kom typ precis pa samma gang, los upp hela himlen, saaaa haftigt! regnet e ocksa ratt ballt, kommer sa har typ i stort skurar, och da menar ja stort skurar... rakar man va mer an tio meter fran tak da sa ar det kort sa att saga, bara ner och byta klader... a sa haglar det, jatte hagel... jag gillar verkligen dramatiken i naturen har... de e ballt! =)
well, well, nu ska ja dra mig till min lilla rosa barack (eller hur det stavas?) kanske inte sa fin pa utsidan, tur da att det e insidan som raknas =) dar har jag en vagg, den vid huvudandan av min sang, tapetserad med foton, och den alskar jag, den ar det forsta jag ser nar jag vaknar, och det sista jag ser innan jag somnar... dar tittar jag pa er alla, sager god natt till er, och ber for er... hur som helst, dit skall jag nu, vila lite, sen far vi se... kanske mys a fika hos linn...?

jo.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar