måndag 13 februari 2006

så va de den där dan snart igen...

...alla hjärtans dag va det ja, men den är egentligen som alla andra dar, fast har man en hjärte vän så antar jag väl att den blir mer speciell. men hittils så har det varit en jätte fin dag. färutom att jag har lyckats ställa om tangentbordet (äntligen) så att det går att skriva ut våra underbara vokaler å, ä, ö. sen har ja haft en skön morgon, inge stress, och fått en ros har jag med, av robert, oh la la, men det fick alla andra tjer med =) sen var det så kul, elin fick skära upp ko tunga idag, blääääää så äckligt! och skala av huden med alla smaklökar på, fy snusk! men hon tog det som en kvinna =)
igår var förresten en jätte rolig dag. jag och linn har nämligen blivit filmstjärnor här nere, okey inte riktigt kanske, men igår åkte jag och linn till tel aviv för att dubba en dvd till svenska. de va jätte kul, vi var i studion ca 7 timmar, jag skall lägga in bilder sen, och på elin med kotungan också, å lite mer... som när vi dansa tango i matsalen, med våra rosor i munnen, oh la la!
och papparazzi då? ja skrev att ja skulle berätta mer om det sen, de va isreals nyaste, mest högerextrema parti som var här och hade partimöte. för dem som inte vet, så är de dem som är mest arabfientliga och dem som är mest emot, eller rättare sagt helt emot utflyttningen av gaza och västbanken. så jag var ansvarig för deras möte, och skulle hålla alla papparazzis ute, och se till att dem inte tog sig in för att nalla av maten, vilket dem konstant försökte... det va mycke spännande =)
nej nu, jag och elin skall gå till gymmet i neve ilan och simma och basta, ska bli skönt, och om två dagar, bra-para-pa-raaa! eilat...! whoo, ska bli så skönt!!! elin, linn, jag, mario och felipe, det lär ju bli bilder på de... men be gärna för resan, blodets beskydd och så, att vi bara ska få ha en skön underbar resa, och komma hem mer utvilda och bruna och så, eller nåt... =)
här är förresten min adress, om någon skulle vilja skicka mig ett litet brev, eller kort eller något sådant, vore jätte mysigt!

Volunteers office
Johanna Jernberg
D.N. Harei Yehuda
90895 Israel.

lot's of love, your jo.

7 kommentarer :

 1. Här kommer en hjärtlig hälsning från lilla mammma, stora pappa, Josefine, Jonathan, och Jouline!! Vi älskar dig! Hoppas att denna dag blir precis så bra som du önskar;) Lots of love from your family!!

  SvaraRadera
 2. grattis på alla hjärtans dag =)
  inte lätt o skicka en ros till
  Israel du =) hehe , försöker så
  gott jag kan med text då =)

  @}-,-`- hehe .. med lite God
  fantasi kanske det kan
  bli en ros *ler*

  Ha en Guld-dag iaf J! Bless - S

  SvaraRadera
 3. yo-hääna...här kommer en (till) hälsning från singapore, från den aningen för mycket solbrända, snarare vid-brända cagge. det e ju som sagt rätt så varmt här nere, o nere vid poolen blåser det så mycket så ja låg "lite" för länge utan att känna att huden stod i lågor. :-) Har det jätte bra! Man får ett större perspektiv på saker o ting när man är ute o reser, speciellt när man e ute o reser med pastor ulf! :-) Det har vart jätte kul! Kul o höra att du har det bra också! Ta vara på tiden!! Nu sitter ja på hotellet o väntar på att åka till City Harvest. Yalahalahopp! DU får HA det SÅ fantastiskt och JÄTTE bra! Cya kompez!

  SvaraRadera
 4. Nyfiken i en strut undrar vilken film det var som ni dubbade?

  SvaraRadera
 5. För långt bort för en kram!)

  Hannis har du kommit i håg att höra av dig till ALFA?

  SvaraRadera
 6. alfa? pappa sa att ni holl pa att fixa nar jag pratade med honom pa telefonen....? snalla maila om det, de e viktigt, maste fixas innan 28/2...!

  love johanna

  SvaraRadera
 7. OK, jobbar på det! Trodde du hade kontaktat dem, men det är nog inte så lätt skulle jag tro =P Insåg det idag när jag försökte maila dem...
  M.

  SvaraRadera