torsdag 9 februari 2006

oj da...

halla... nu sitter jag bak i receptionskontoret, under linns overvakning, fast jag egentligen skall jobba i dining room nu. varfor? jo, for att jag once again in my life har svimmat... pladask, rakt upp och ner. de konstiga va att jag kande det pa mig, sa ja sa till elin att ja kende mig lite snurrig, och om ja skulle svimma sa va de inte sa farligt, a typ tva sekunder senare sa... pang... forst trodde dem att ja skojja for att jag hade sagt sa, men sen sa hon att ja inte svara och va borta i typ fem minuter till och fran. efi, min "chef" kom och trodde med ja skojja, for precis da sa vaknade jag till, sa mot elins protester sa forsokte han fa upp mig pa fotter och precis som ja kommit upp sa, ja sa minns jag inte mycke mer, tror ja ramla framat men han fanga mig, sen kom nan doktor och alla mojliga, men de minns ja inte sa mycke av. men doktorn va kvar nar ja vakna, han kolla blodtrycket, som typ var i topp av vad det far va... sa har sitter jag alltsa nu... konstigt... ja avskyr att tappa kontrollen sa, men bli inte orolig nan nu, nej nej nej, jag kanner mig bra, lite matt bara, ja vet inte riktigt varfor bara, men nu mar jag mycke battre. kanske har de att gora med att jag sov ganska daligt i natt. det var varsta stormen, och da menar jag varsta! det blaste till sa det danade, hogt! jag vaknade av det, det var helt balagan, som det lat! och sen sov ja daligt efter det, drommde massa konstiga drommar, aven mardrommar och det brukar jag aldrig gora, sa kan handa att jag var latt overtrott med, men ja kande mig ratt sa okey...hur som helst, nog om det. igar var jag ledig, saaa skont. jag gjorde gardiner till mitt och elins rum, av tva lakan, de blev sa mysigt, mycke mer hemtrevligt, och sen sa fick jag en lykta, indiska stil att hanga i fonstret fran dekorations foradet bara for att den andra var paj. och sa gjorde ja en valkommen till elin och johanna skylt till dorren. ja, a sa stallde ja i ordning en ljusbricka pa byran, med block ljus och stenar. det blev riktigt mysigt, sa elin blev sa glad nar hon kom hem fran jobbet. efter att vi kakat sa akte vi in till jerusalem a shoppa a fika, mys pys!
men titta, nu kom linn med lunch lada, sa ja ska gora henne sallskap. ahhh fick ja ju inte berattat om paparazzi fotograferna fran i forrgar, men de far bli nasta gang... viktigt att ata, och snalla, var inte oroliga, men be garna...! de vet jag redan att manga gor, for det kanns verkligen och det ar underbart, kanner verkligen inte bara att jag ar valsignad av att vara har, jag kanner att jag verkligen har fatt flera tillfallen att vara till valsignelse och ljus ocksa, men som sagt mer om det nan annan gang, nu ska jag inte lata linn vanta...

love you all, jo.

2 kommentarer :

 1. åhh...hade du ringt hem i dag och jag missade det!!! Typiskt att jag skulle ligga och sova just då, men kul att vi kan snacka på skype snart då! Hoppas att du mår bättre nu! Ber ständigt för dig! Vi hörs väl snart då!

  kram mor

  SvaraRadera
 2. lilla jo... Du har mitt fulla medlidande, och min fulla förståelse (höll på att svimma i skolan i dag...) hehe.. ja du vet ju hur jag är. =/
  Men nu är jag hos ulle o bengan, kussarna och farmor+ jouline är också här och alla hälsar.
  Ber för dig och hoppas att det blir bättre snart!

  SvaraRadera