torsdag 2 februari 2006

oh la la

jaa, oooooh la la jag ar trott! har suttit och grejjat med bilder i sakert over en timme och aaaaaantligen (som john brink skulle sagt) sa har jag fixat det!!!! ahh men ja har inte jobbat idag for ja e sjuk, inget farligt bara lite klassiska magsmartor... sa ja har typ sovit, tvattat och mailat, sovit, atit och snart skall ja sova igen sa jag orkar upp imorgon. ja borjar kl 6.00 och ska va dining room ansvarig sa... zzz... zz.. z.. ..
de braiga me de e att ja slutar 15.00 och ar sen ledig resten av dan. skulle egentligen skrivit om vara mysiga lediga dagar, men ja orkar inte, inte nu, kanske imorgon... men ja har fixat bilder som sagt... de har jag..
ooohh la la, je sius fatigue! dessutom har ja vantat typ 3 timmar pa datorn idag, och nu vill en annan ha den, men imorgon, da! =)
sa sov gott alla, bless you from yad hashmona...

little jo.

2 kommentarer :

  1. Ser fram imot dina bilder som du skrivit om ett antal gånger ; )Kul att få mail i dag, det värmde mitt ömma modershjärta! Hoppas din arbetsdag blir hur bra som helst och inte ett dugg jobbig!

    M.

    SvaraRadera
  2. Hej hannis!Jag saknar dig så och längtar tills du kommer hem,för du ska få en hjätte fin sak av mig som jag gjort på målar klubben...
    Du vet säkert redan vad det är men då ser du fram emot det hoppas jag.Love you!

    SvaraRadera