tisdag 7 februari 2006

hallå...!

nu sitter jag här igen hos alette, och njuter från djupet av mitt skandinaviska hjärta, av att kunna skriva mina älskade vokaler, även om jag märker att man blir ju helt omställd, för jag måste kämpa för att lägga in dem nu, det blir gärna att fingrarna dras till det man nu har lärt om till, a och o... men som sagt skööönt!
jag vet att jag inte skulle skriva på ett tag, men äsch, strunt i det, blir det för mycke så är det ju bara att inte läsa på ett tag =) men jag skall däremot försöka att korta ner inläggen något, och det är bara för er skull, för jag, jag älskar att skriva =)
men, nu skall vi snart packa våra kameler hemmåt, elin skall jobba imorgon, men jag har free day, wihiiii! å då, då skall ja slappa, vi ska förmodlisch till tel aviv, får se imorgon.
nu har vi precis suttit med en stor israel karta och roar sörensen och planerat vår semester resa nästa vecka. svårt att bestämma, de finns så mycke å se, och även om man gjort vissa saker förut så gör man gärna om dem!
men nu skall linn få datorn en stund med, innan vi far hem...

love you all! yours truly (var bara tvungen) johanna...

1 kommentar :

  1. Hejsan älskade Hannis!
    Sitter här med din lillsyrra som får visa oss gamla människor hur sånt här fungerar (du vet ju hur duktiga vi är?). Lollo har haft friluftsdag och skadat lilla handen ,får komma hit och invänta Fredde och bli lite uppmuntrad av lilla bubben,som växer så det knakar,sitter ,kryper och far runt i sin gåstol. vi har dig i våra tankar och böner. Bengt hälsar nej Johanna,nej du ska arbeta och inte bara fota och shoppa.
    Stor KRAM älskade Hannis

    SvaraRadera