torsdag 16 februari 2006

ej-lat... =)


haha, baaalagan! vi skulle med bussen 07.00 till eilat, fran jerusalem bus station, och believe it or not, jag var i tid! gripande 06.15... och elin min rummis med, samt felipe och mario... bara det att linn sov, och vi vackte henne kankse tjugo over och vi hade klarat det om inte en moshav member hade tagit bilen vi skulle ta till bussen, eftersom vi var tio minuter sena... sa nu sitter vi har, i receptionen och funderar hur vi skall gora. formodligen sa tar vi bara 10.00 bussen i stallet, men lite dummt kanns det, nar man val ar vaken och klar och sa... men jag ar glad =) vi skall ju fortfarande till eilat, och dessutom hinner jag forhoppningsvis hitta min tanborste nu, som i morse plotsligt var sparlost forsvunnen... sa for dem som alskar Gud samverkar allt till det basta...

love, the lovely jo ;-)

1 kommentar :

  1. Oh va roligt o åka till Eilat! hehe ni kommer nog dit till slut iaf =D , Hur länge ska ni vara där?

    Här i Göteborg så är det Snö/Slask och 0 grader, bara så du vet hur skönt du har det ;) hehe.

    Nu skall jag springa till skolan.

    God bless u J / Simon

    SvaraRadera