fredag 3 februari 2006

dem sista bilderna for nu...

nara bilder till, ja tror dem klarar sig utan vidare beskrivning...

5 kommentarer :

 1. hej jo. kul o se ditt blogg!! Den ar kannon bra. Onskar att jag hade en nar jag var bortrest, hoppas allt star val till med dig och att du har det hur kul som helst. Sorry att jag inte hort av mig tidigare men jag ska gora det mer nu, ps 25...bless/a

  SvaraRadera
 2. hej Johanna! Jag håller på och instruerar mormor hur man gör

  Mette

  SvaraRadera
 3. Hannis!
  Jag har skickat flera kommentarer på dina inlägg men det har blivit fel, för det det stod 0 comments under inlägget fast de fanns att läsa, sedan försvann de helt! Mycket konstigt!

  SvaraRadera
 4. Hei Johanna.Sender en liten hilsen fra K.G.A.Håper at du har det bra,og at du trivs.Her er det kjempe kaldt ca.tretten grader minus.Det er vel litt varmere der du er tenker vi.Ha det bra elskede lille venn og vär redd om deg selv.Kram fra oss.Bestemor og bestefar

  SvaraRadera
 5. heej!! va mkt finfina bilder!! kul o se! ni verkar ha de toppenkul juh!! var välsignad! kram johanna (johansson)

  SvaraRadera