tisdag 31 januari 2006

okey, inte sååå farligt...

he he, de lät lite väl mellankoliskt det där sista kanske, men som melvin och karin så fint svarade (tack, mitt i prick) ibland, mitt i allt det underbara, för det är sanningen underbart!!! kan man ändå bara behöva veta, ja, att man är ihåg kommen, av någon, att man förhoppningsvis har betytt så pass mycke för någon nån gång att det i alla fall skall komma ihåg att skicka en liten hälsning, kommandes ihåg hur mycke "en liten hälsning" kan ha betytt för dem en gång i tiden när dem behövde en...
men till min stora glädje så hade jag faktiskt fått tre underbara mail idag när jag loggade in. ögonen tårades, munnen log och hjärtat slog snabbare... och jag vill bara att ni skall veta att jag älskar er alla så otroligt mycket, och jag, jag har inte glömt er!
just nu sitter jag hemma hos alette igen, i ein kerem, har sett " the scarlet pimpernail" och nu skriver jag på något som jag aldrig trodde att jag skulle kunna hysa sådana varma känslor för... ett svenskt tangentbord! jag kan skriva hur många å:n ä:n och ö:n jag vill åååååååååååååå ääääääääääää ööööööö! haha =)
För övrigt så har jag faktiskt varit ledig i två dagar nu, och vi har spenderat natten i gamla stan på "new swedish hostle" som varken var nytt eller svenskt =)... men de kan jag skriva mer om imorgon, vi skall strax ta oss hemåt. men dem här lediga dagarna har verkligen varit underbara, och jag behövde dem så myyycke! jag, elin och linn har tagit en hel del kort på våra äventyr också, ska försöka lägga upp lite, vore roligt med lite personliga bilder, svårt när man bara har en analog "enorm-stenålderstorleks-dock-jätte-bra-kamera", men linn och elin har varsin digital historia, och jag är ju inte den som är foto skygg =) så ja lär dyka upp på en eller två, kanske tre =)
ahhhh, men nu är jag så glad!!! underbara dagar, och fiiina, underbara, efterlängtade mail! och imorgon börjar jag inte förrens 17, så de är leende hela vägen hem, tittandes ut över dem ljus beströdda kullarna, med musik spelandes ur bilstereon, meddans jag är någonstans långt, långt bort drömmandes bort om... om... ja de du =)
förresten alla som känner calle och ingrid lilja, jag skall hälsa så jätte mycke!!! men nu ska ja gå tillbaka och mysa med dem andra, ett litet tag till...

blessings your jo.

2 kommentarer :

  1. Hej Hannis!
    Ett mail kan betyda så mycket! Även för en mamma. Hoppas att du hör av dig snart! Jag vet visserligen inte om du läst alla mina mail än...men när du gjort det kan du väl höra av dig så jag vet, för det var ju några frågor där.

    SvaraRadera
  2. Nära och kära2 februari 2006 07:53

    Bra med lite positiva överraskningar ibland, i mailform...Allt ordnar sig till slut!

    SvaraRadera