söndag 29 januari 2006

halla?

logga in pa min mail, 0 nya, 1 skrap... kul. kan inte nan maila mig, de vore sa kul...

2 kommentarer :

  1. Hallåjsan Johanna... Har inte din mejl, så kan tyvärr inte tillmötesgå dig där... ;) Men ett inlägg på bloggen kanske? Är helt ny på det här med blogg, har följt några länge men precis börjat skriva själv... Du får gärna kolla in den om du har lust...
    http://songlark.blogspot.com/ För övrigt så hade jag inte en aning om att du var i Israel... Så underbart! Är lite avundsjuk (så avundsjuk man får som kristen:), har aldrig varit i Israel... Kram!

    SvaraRadera
  2. Feeling lonely? We know exactly how it is... Men du, helt plötsligt dimper det ned ett mail i inboxen, fast väldigt sällan när man som mest behöver det. Vännerna i Sverige skriver endast när de får riktigt dåligt samvete. Men visst överväger äventyret allt sånt där? Du kommer att förändras jättemycket nu, och när du kommer hem ska du få inse att vännerna inte har förändrats ett dugg. Sorry alla Jo's vänner som läser detta, he he.

    Nu har vi precis avslutat "Shakespeare in love" och ska precis börja med "Shallow Hal". Dessförinnan åt vi en jättefin middag som tog evigheter att göra, ensamma.

    SvaraRadera